Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => DESTEK OLUNUZ

Konu: KRALDAN ÇOK KRALCILAR(11)DEVAM

Sayfa: [ 1 ]

oguzsoylum 12.08.2008 01:55:47
  Cevap: KRALDAN ÇOK KRALCILAR(11) 

--------------------------------------------------------------------------------
Saygıdeğer Ülküdaşlarım.
Allahın nuru her zaman üzerinizde olsun.Dün yoğun işlerim dolaysı ile sizlerle olamadım.Bu güb,bu sabah huzurlarınızdayım.Konuya yine aynı başlıkla devam etmeyi uygun buldum.Geriye dönp baktığımda kısa ömrümde çok dalavere ve dümenler gördüm.Kraldan  çok kralcılar her zaman vardı ve etkindiler.1977 yılınd Eğ.Ens.de idik.pala bıyıklı agğabeler gelirdi sınıfımıza"Sizin sınıfta kominist varmış,atın onları pencereden aşağı ölsün"diyenler iktidar değiştiğinde bıyıklarını kestirip sol yumruklarını havaya kaldırarak"Faşitler gidecek,eğitim sürecek"diyorlardı.Çoğu zamanda bizlere dayakda atıyorlardı.Safta sağlam kalan bunlar herhalde kominist diye şüphe duyulan arkadaşlar oldu.Yani karaldan çok kralcılar tüydü.Ülkücülük adına mangalda kül bırakmayanlar.Yalnız bunlar mı?bir sürü bir A.Oktay GÜNER abi vardı.Diğer partililer derdiki,MHP.nin başına bu adam geçmeli.Nihayet Mamakta herkesi sattı.Bir Yaşar abimiz vardı"Gün Türkeşe oy verme günüdür"diye bağırır.televizyonda vücüdü görünmezse muhakkak kafasını gösterirdi.Geçen yıl Çay eline gittim bir kaç kişiye sordum boş ver dediler!Bir MÜftüoğlu abi vardı partiyi barajda koydu 95 seçimlerinde.1997 den sonra da malum.Bu örneklei çoğltmak mümkün bunlar sadece bir kaçı.Geçen gün gazetenin birindeydi sayın büyüklerimizden!biri Güngören olayından sonra zafer kurultayının niye iptal edildiği daha iyi anlaşıldı diyor.O zaman sizle kalp gözü açık insanlarsınız bilyorsunuz.Yada istihbatratınız güçlü.Şayet istihbaratınız güçlü ise tehlikeyi ortadan kaldırınız.Kurultay iptal ederek tehlikemi yok oluyor.Hem öyle bir organizasyonun yakınından geçebilir?Hangi Kurultayda,şölende,kongrede öyle tatsız olay yaşandı ki.Kurultayın birindeydi yanılmıyorsam bir anons vardı."Burda kan çıkmadan o şahıs kurultay alanını terk etsin"diye .ne kanı çıkacak bir kaç kişiye tahammül edilemez mi?Kurultayın birinde Osman ÖZTUNÇ bir sebepte sahne almamış.Biz de SİİRT'lilerin çadırında oturuyoruz.Sunucu vatandaş"Gelmezse kendi bilir bizde daha nice Osmanlar var"elbete ama biz bir kişiyiyi bile dışlama-öteleme lüksüne sahip değiliz.İşte bunlar "kraldan çok karalcıların"İŞGÜZARLIKLARIDIR.Aynı şey BAŞBUĞUN canazesinde yaşanmadı mı?M.YAZICIOĞLU yuhlanma dı?Caanazeye,taziyeye dost-düşman herkes gelir.Başkalarına izzie ikram,kendi arkadaşına "yuh"çek olacak şey değil.Bunların hepsi işgüzarlıktır.Birilerinin ekmeğine yağ sürmektir.Yerel seçimler öncesinde daha görkemli,daha çok katılımlı bir kurultay yapılsa harekete daha çok faydaı olmazmıydı?Zafer Kurultayları Mutlaka yapılmalıdır.Allahın izniyle yapılacaktır.Gelecek yıl hzırlıklara çok önceden başlayıp eksiksiz bir organizasyonla yoluluza devam edeceğiz.SelAm sizler kutlu yolun yocuları,Allh'ın nuru üzerinizde olsun. 

Moderatöre Bildir    212.175.112.156 

MUSTAFA ALPERENOĞLU 22.07.2009 00:43:14
                Selamün aleyküm saygıdeğer kardeşim, söylediklerine tamamen katılıyorum, gün geçtikçe daha fazla böyle durumlarla karşılaşacağız,bu durumlarda uyanık olmalıyız.
                Allaha emanet olun.

Sayfa: [ 1 ]