|
||
| 9 ay karnımda taşıdım da ben seni İt kurşunuyla verdin son nefesini Anan öle ey oğul..!Nasın unutam şimdi Saçının sarısını,gözünün mavisini..? Küçük gardaşın sordu:Ana ŞEHİT ne demek? Diyemedim dağlarda,kalleşten kurşun yemek. Anan öle ey oğul..!İçime kan oturdu Yine de ağlamadım itoğlu it kudurdu... Diyeceklerim vardı göstermediler seni Bırakın dedim kuzumu,bırakın yiğidimi..! Anan öle ey oğul..!Duyamadım sesini. Komadılar ki gelem,tuttular ellerimi... Bayraklara sardım da süsledim seni Olaydı da beleyeydim bebelerini Anan öle ey oğul..!Gideceksen de bari Silahını bırak git ben tutam nöbetini... Dediler ''yazık sana,can mı dayanır buna?'' Dayanacağız elbet!!Canlar feda vatana! Anan öle ey oğul..!Peygamber'e selam et En tatlısı şerbetin,sana kısmet ŞEHADET... Her gece salarım da gönlümü dağa Düştüğün toprağa güller ekerim. Duyarsın belki diye,döner Sema'ya ''anan öle ey oğul,öleydi anan'' derim... Allah bağışlarsa bi abim var.Okulu yeni bitirdi.Bu sene askere gidecek.Önceden şehitleri görüp duyunca'keşke bana ya da kardeşlerimden birine de nasip olsa' derdim.Ama şimdi abim gözümün önüne geldikçe 'öyle bişey olursa annem napar,sözlüsü napar?' diye düşünmeye başladım...İnsan kendisi için istediği ve güzel olduğuna inandığı herşeyi başkaları için isteyemiyomuş meğer.En sevdiği bile olsa...Allah'tan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.Bunu niye yazdım bilmiyorum.Aslında sadece şiiri paylaşmak istemiştim ama birden dökülüverdi içimdekiler...İnsanların birbirini hiç görmeden,tanımadan bu kadar sevip güvenebildiği başka bir ülkü,başka bir dava var mıdır acaba..?Bu yazdıklarımı okuyan herkesten Allah(c.c.) razı olsun.Kusuruma bakmayın.İnşallah tüm vatan evlatları sağ salim dönerler evlerine...Allah(c.c.) hepsinin yar ve yardımcısı olsun. |
||
|
||
| Allah gençlerimizin ve Milletimizin yardımcıları olsun. Bu samimi cümlelerden dolayı teşekkür ederiz... | ||
|
||
| Amin... Allah razı olsun. | ||