Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultay Hakkında Yazılanlar

Konu: komunist Bu Kadarını Yapmaz

Sayfa: [ 1 ]

07.08.2008 04:01:23
Başbuğun emaneti mhp dir kurultay degildir diyen bir zihniyeti buldum en sonunda 3 ağustostan beri arıyordum.Ne diyecekler acaba diye.Hiç kimseden ses cıkmadı niye Ozan Arifin dedigi gibi cahilliklerini suskunlukla gizliyor.vallaha böyle bişeye nasıl ses cıkar tahmin edemiyorum sülo çelik diye bi zaat varmıs bu da büyük ihtiman bahçeliden mitoz bölünme yoluyla türemiş bişedir aynı hayin işte. Neyse birazda siz bakın ne demiş unutmadan kurultayda ozan arifin belirttigin bu sayıyı mizah degeri yapanlar olacak diye bakın Arif zaten bilir bahçelinin hayin oldugunu bildigi gibi bunuda bildi.sülonun yazısıyla sizleri başbasa bırakıyorum bu yazıyı yazmasının sebebi biraz ürkmüş gibi                                       buyrun o yazı 

****************************************************************************************************
ALINTI:                Erciyes Zafer Kurultayı son olarak 2007 yılında yapılmış olup artık camiamıza olumlu bir katkısı olmaması, dünyanın dört bir yanından gelen ülkücülere hem maddi hem de manevi işkence haline gelmesi ve (bana göre) daha çok güvenlik gerekçeleriyle artık yapılmayacağı duyurulmuştu.

İptal kararını en çok KAYSERİ’nin BİR KISIM ESNAFI, bir de bizim ıslah olmaz bazı eski ülkücü, yeni DAVA ESNAFI arkadaşlarımız eleştirdi. Neymiş efendim, Kurultay Başbuğ’un emanetiymiş de, bu emanete ihanet edilmişmiş.

Başbuğun asıl emaneti olan MHP’ye karşı yıllardır ihanet içerisinde olanların, artık bir işkence haline gelen Erciyes’in iptal edilmesini “Başbuğa ihanet” olarak sunmaya çalışmaları size de garip gelmiyor mu?

MHP aleyhtarlığını meslek edinen bazı ülküdaşlarımız(!), iptal sonrası “Erciyes diye bir dağın, Tekir isimli bir yaylanın” varlığını fark ettiler nihayet.

Şimdiye kadar Erciyes’i ve MHP’yi “yok” hükmünde gören bu ülküdaşlarımız(!), artık kurultayın tertip edilmeyeceğini duyduklarında, “biz tertip edeceğiz” diye kolları sıvadılar.

Bunlar MHP’nin “Ülkücüler sokakta olmayacak” isabetli tedbiri üzerine de yaygara kopartarak “Sokakları başkalarına teslim etmeyiz” diye celallenmişlerdi. Bilge Liderin “Sokakların bekçisi değiliz, kim çıkarsa çıksın biz çıkmayacağız, isteyen çıkabilir” mealinde buyruğu sonrası, kendi deyimleriyle Muhalefetin, benim deyimimle bozgunculuğun ve şuursuzluğun dozunu artıran bu ülküdaşlarımız(!) MHP ve Liderine karşı edeb dışı sözler sarfetseler de , Erciyes’e çıkmak, sokağa çıkmaktan kolay gelmiş olacak ki, Tekire gitmişler.

Gitmişler gitmesine de, iki futbol takımı bir basket takımı kuracak sayıyı ancak bulabilmişler garipler.

Kimin nereye gittiği elbette beni ilgilendirmez, fakat ‘Erciyes konusunda MHP’ye alternatif” oluşturma iddiasında olanların, Tekir’e ancak bizim partinin çaycı kadrosundaki sayıda insanla gidebilmiş olmaları, bu işlerin öyle “her şeye bir kulp bulmak” veya “saz çalıp, destan okumak” kadar kolay olmadığını anlamışlardır herhalde?

Ben “hadi pikniğe” desem en az 1000 kişi toplarım valla. Ama bu arkadaşlar ancak TRT’nin çok sesli korosundaki sanatçı sayısında kişi ile Tekir’e çıkabiliyorlarsa, şapkalarını önlerine koyup “Ülkücü camia içerisinde bir zamanların o muhteşem karizmalarının neden şimdi beş para etmediğini” düşünmeleri gerekmiyor mu?

Tekir’e giden çizik karizmalı Türk Büyüklerinin beyanlarına baktığımda, utanma ve ar duygusundan eser görmek bir yana, yanlışlarından zerre ders almadıkları da gün gibi aşikar.

Her neyse, bu konuda benim asıl söylemek istediğim elbette bunları muhatap alıp mürekkep harcamak değildir.

Asıl maksadım, Teşkilat disiplini ve Birlik şuuru üzerine birkaç kelam etmektir. Elbette burada amacım “Yıllardır Türk Milliyetçiliği davamıza, Teşkilatımıza ve Birlik şuurumuza her türlü bozgunculuğu yapmalarına rağmen daima Türk Büyüğü olarak anılmak isteyen Sözleşmeli ülkücülere ders vermek” değildir. Onlar derslerini gayet iyi ezberleyip yıllardır zaten başarılı bir şekilde uygulamakta, her türlü ihanetin içerinde bulunmalarına rağmen, tabiri caiz ise valilik gibi, 657 sayılı kanuna tabi memurluk gibi Ülkücülüğü de müktesep hak görmekteler. Ben bunlara sadece “yazık, hem de çok yazık” diyor başka da bir şey demiyorum.

“Birlik Şuuru ve Teşkilat Disiplini” taşımayan, “Teşkilatına mensubiyet” duymayan hiç bir ülkücünün Türk Milliyetçiliği davasına bir katkısı olamaz. Elbette hiç kimseyi “Ülkücüdür, değildir” tasnifine tutacak bir ölçümetremiz yok ama, ‘birlik şuuru” taşımayanların da Türk Milleti’ne en az Türk düşmanları kadar zarar verdiğinin bilinmesinde fayda vardır.

Biz ancak “Bir” olursak davamız açısından bir kıymet ifade ederiz. Aksi halde tek tek hiç birimizin davamıza hizmet açısından kıymeti yoktur.

Birlik şuuru taşımayan, sürekli teşkilat ve lider aleyhinde olan, dedikodu ve fitne üretim merkezi gibi çalışan her kim varsa “ülkücüyüm” demesinin hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur.

“Kafama yatarsa MHP’liyim, yatmazsa değilim” tarzında kendine yön çizenler, sorunun kaynağının “kendi akıl kapasitesi de olabileceğini” bir an düşünseler, doğruyu mutlaka bulacaklardır. Lakin, yıllardır MHP üzerinde oynanan tezgahlara bilerek ya da bilmeyerek figüran olanlar, figüranlığı öyle benimsemişler ki, doğruyu bulmak bir yana, “müktesep ülkücülük” iddiaları dışında Türk Milliyetçiliği ile uzaktan yakında alakaları kalmamış. Ne diyelim Allah ıslah etsin onları.

Sanırım bu “Müktesep ülkücülerin” anlayamadıkları en önemli konu “Birlik Şuuru”dur, Başarıya giden yolun disiplin ve birlik şuurundan geçtiği hakikatini unutmuş, enerjilerini heba etmekte, böylelikle Türk düşmanlarının ekmeğine yağ sürmekteler. İşin en kötüsü de bunun farkında olmamalarıdır.

Hainlerin çoğunun ortak özelliği “Hain olduklarının” farkında olmamalarıdır.

Çok iyi biliyorum ki şimdi birileri çıkacak ve “Sen de kim oluyorsun, koskoca Ozan’a, yıllarca davanın içinde bulunmuş yaşlı başlı adamlara, aksakallara laf etmekten hicap duymuyor musun?”., hatta bazıları daha da ileri gidecek ve geçmişte olduğu gibi bana “MHP yalakası, Bahçeli ülkücüsü vs tarzında” iltifatlarda(!) bulunacak.

Türk-İslam ülkücülüğünün yegane siyasi teşkilatı MHP’yi savunmak, Lidere sadakat, Teşkilata mensubiyet duyduğumuz ve Birlik şuurunu taşıdığımızdan dolayı hakkımızda edilecek her kem söz bizim için bir gurur vesilesidir.

“Saçı başı ağarmış yaşlı başlı adamlara laf söyleyemezsin” diyenlere de ne diyelim, saçımız 20 yıldır Erciyes’in zirvesi gibi, desek fayda eder mi bilmem?
Siyasette kuralları ahlak belirlerken hareket tarzı ve politikaları da “Davaya getirisi” belirler.

Siyasetimiz Türk-İslam değerleri ile şekillendirirken, politikalarımızı da “Davamıza katkısı” belirler. Siyasetimiz asla değişmez. Ancak uygulamaların toplamı olan politikalar her zaman değişebilir.

Erciyes, amacına hizmet edemez hale gelmiş, çile ve azap vermekten başka bir fonksiyonu kalmamış, provakosyonların arttığı bir dönemde olmamız sebebiyle çok büyük güvenlik açıkları olan bir yer haline gelmiş. Ülkücülerin başına büyük bir felaket gelmeden, Tekir yaylası Kangren yaylası olmadan tedbir alması gerekenler tedbir almış ve Kurultay İptal edilmiş. Bu kararı eleştirmek yerine, böyle bir kararı alanın elinden öpmek gerekmez mi?

Yok, arkadaşlar illa bir bozgunculuk yapacaklar, illa MHP ve Lideri hakkında ileri geri laf edecekler ya.

“Erciyes’te alternatif” hareketleri de buna örnektir.

“Değerli Mükteseb Ülküdaşlarım”, madem böyle bir işe kalkışacaksınız, elinize yüzünüze bulaştırmasaydınız ya. Bunlar sandılar ki, Erciyes’e nasıl olsa her yıl binlerce kişi geliyor, bari bu yıl biz sahiplenelim de, gelenleri “biz getirdik, işte gücümüz” diyelim, hesabı yaptılar.

Bre gafiller; Ülkücüler, partisinin ve Liderinin tek bir işaretiyle Dağı şehir yapar, tek bir işaretiyle de Issız bırakıp tilkilere teslim eder. Bu yaşınıza rağmen bunu anlayamadıysanız, bundan sonra da anlayamazsınız.

Namı diğer Eski Ozan yeni SAZ ESNAFI’nın düştüğü durumu varın siz anlayın artık. Yani Ülkücü camia içerindeki karizmanın yerle bir olduğunun resmi değil de nedir bu durum?

“Taş yerinde ağırdır.” Elbette MHP tüm ülkücülerin yegane siyasi teşkilatıdır ve elbette tüm ülkücülere kapısı açıktır. Yeter ki en sıradan ülkücüde bile olan “Birlik ve mensubiyet şuuru, teşkilat disiplini” ilkelerine sahip olunsun.

Basit bir örnek verelim de, bu kafası kalın arkadaşlarımız da anlasın meramımızı.

Devlet, Milletlerin teşkilatmış biçimidir. Teşkilatsız Milletler nasıl ki başkalarının kölesi olmaktan kurtulamazsa, Teşkilatına mensubiyet duymayanlar da başkalarının piyonu olmaktan kurtulamaz.

MHP, ülkücülerin teşkilatmış biçimidir. Buradan hareketle, bir ülkücü teşkilatına mensubiyet duymuyorsa, disiplinden kopmuş, birlik şuurundan mahrum kalmış demektir ki, dalından kopan yaprağın yönünü rüzgar belirlerler ancak.

Hiç bir şey için geç değildir. Yanlıştan dönmek bir erdemdir.

Yanlışınızdan dönün, partinize dönün. Sizin için en hayırlısı budur.

Aslında bu yazıya başladığımda maksadım, Tekir’in yeni sakinleri ile dalga geçmek idi ama, düşene tekme vurulmaz ilkesi nedeniyle, elim elvermedi, düştükleri rezil durumla dalga geçmeye.

Dalga geçip tekme vurmak yerine düşene el uzatmak daha hayırlı dedim ve bu yazı ortaya çıktı.

Neyse noktayı Üstad Necip Fâzıl'ın bir dörtlüğü ile koyalım, ki meramım daha iyi anlaşılsın. 'Bıçak soksan gölgeme,/Sıcacık kanım damlar./Gir de bir bak ülkeme: /Başsız başsız adamlar'.

Bedri Rahmi daha kısa ifade etmiş meramımı

'Eyy benim dev memesinde cüceler emziren acayip memleketim!'

Allah Islah etsin.

***************************************************************************************************
Aşağıda yazanda bir ülküdaşımızın bu sülo çelik'e karşı her cümlesine cevap verdiği yazı var ben çok beğendim koydum oraya 

*****************************************************************************************************
               öncelikle erciyes zafer kurultayı son olarak 2007 de değil 3 agustos 2008 de yapıldı camiaya olumlu katkısı ne idi amacınız oy tellalıgı yapmakmıydı bunu işkence görenler gelmiyordu erciyes sevdalısı herkes oradaydı demekki sen işkence olarak görüyorsun ozaman gelme gerci bundan sonra kurultayi satanlar oraya zor girerde güvenlige ihtiyacımız yok ülkücü ülkücüye zarar vermez korktugunuz bişey varsa orasını bilemem (mesela yuhalanmak) ben esnaf değilim ve endişeliyim bu işkence olarak sadece sana geliyor kimse zorla getirilmiyor dag orada cıakn cıksın diyende sizsiniz o halde yatak orada yatan yatsın diyende benim kimseyi zorlamıyoruz başbuğa ihanet suçlaması hiç te garip gelmiyor o dediginiz evet bazı ülkücüler hala farketmedi evet sağolsunalr sizin yapamadıklarınızı onlar yaptı tertip komitesi kuruldu mhp yi size bıraktık kurultayi size bıraktık ne oldu sokaklari da size bıraksak halimiz vahim erciyesin e sini bilmediginizden öyle sözlerin oldugunu uydurmayın efen 2 futbol takımı kurabilecek sayıyı anca bulduk ama orada iki futbol takımı aslanlar vardı ve inanmış yürekler senin gibi bir milyon hayin olacagina 10 inanmıs yürek bize yeterdi (hatırla ülküdaş! 1 erciyes zafer kurultayı kac kişiyle basladı) parti başbugun mirasi diyordun simdi bizim parti demişşin başbuğun variscisi sayma kendini işi gücü bırakıp çay içtiginizi de belli ettin sagol sizden iyi kimse kulp takamaz ülküdaş! merhumun arkasından attınız sen hadi piknige dediginde en az 1000 kişi toplarken biz hadi erciyese dedigimizde 50 ADAM geldi o dedigin kora sayesinde yani taban sayesinde ordasin o koro seni de caycilarida indirmesini bilir sizin kırık karizmadan iyidir çizildiginide sanmıyorum hepimiz gögsümüzü gerdik valla bahceli kalem satislarini patlatti 10 yıldır kagittan okuyo asıl size yazık demek ki basbuğ varis çorabıyla orda gezerken vay bilmem naptigim erciyes İŞKENCE yine baslıyor dedin ha ülküdaş!elbetet birlik ruhunu sizde göremedik biz ordayken siz işkenceye! gelmediniz uyudunuz 10 yıldır oldugu gibi evet bir olmalıyız lider kusursuz kulmu aleyhine konusmayalım(Haksızlık karsisinda susan dil şeytandır) evet para verirlerse mhp liyim yoksa degilim gibi yılardır oynandıgını söyledin cok güzel ülküdaş ben sana kesain rakam veriyim 12 yıldır oynanıyo evet Allah ıslah etsin.evet ya ne kadr ortak yönümüz varmıs hayin olduklarını bilmiyor kimse(sen anladın o kimseyi)20 yıldır erciyesin zirvesi gibi olmasının önemi yok insan armutmuki yaslandıkça olgunlaşşın siyesetiniz 12 yildir farklı türkcülügün tanımı degisti ve misyonunuz bunu bahceli sözledi mhp nin misyonu degisti buna kendinizi hazırlayın dedi hatirla ülküdaş!ne güvenlik acıgı varmıs antivirüs bized var merak etme bu sene calıstırdık antivirüsü virüsleri kovduk hep ben böyle kararı alanın elinden niye öpeyim ben mhp li olmasam öperdim tıpkı akp li kayseri b.belediye baskanı gibi oda elinizi öpecekti nerdeyse liderle genel baskanı ayırt edelim bide ayrıca kimse sütten cıkma ak kasik degil lider lider oslaydı kimse laf etmezdi basbuga kac kişi laf etti valla medyum ülküdaşım! biz binlerce kişi geliyor diye düsünmedik cinlerin yanlıs bilgi vermiş ve gercekten tartilması gereken konu gafiller dediklerin sana oy verenler ayıptir bre dagi şehir yapan sihirli degnek varda erciyese tutun bi karizmayı orda görseydin sen beaa erciye 12 yıldır öyle karizma görmedi ellerine saglık kurultayi iptal ettik diyenlerin gerci yuhalanacaklarını bildikelrinden iptal ettilerya evet hiçbirsey icin gec degil hadi 12 yıldır oturdugunuz o koltuktan kalkın ne güzel demiş ülküdaş!yanlıştna dönemk erdemdir biz partimizdeyiz siz davanıza dönün tekirin yeni sahipleri yok ki tekir 19 yıldır bizim sen kendinle dalga gec ldier yalakası size o teba yere serilsenizde öyle bi tekme vuracak ki abi bizide alın tekir e lütfen çayınızı demlerim abi dedigim gibi sunu unutma 1.erciyes zafer kurultayinda sayı kacti kamyon kasaları üzerinde sahnet kuruldu büyük konusmayın cıktıgınız kapıyı carpmayın dönüzp tekrar girme ihtiyacınız olacak neyse noktayı Ozan arifin sözüyle meramımı anlatayım Kadının degil ama erkegin o.....sundan korkuyorum osmam öztunc daha kısaca ifade etmeiş meramımı dönenler kahpedir ülkücü gardaş Allah Islah Etsin

erbay 07.08.2008 14:08:02
Sevgili Alperen kardeşim,

Kendini bilmezliğin ifadesi olan  bu çirkin satırların yazarına verilecek bir cevabımız olacaktır elbette… Ama, önce, elleri yağ, kalemi kölelik kokan   bu zat-ı muhterem bozuntusunun , bu satırları nerede yazdığını bilelim de, vereceğimiz cevabı da aynı yerde yayınlayabilme cesaretini gösterebilecekler mi bakıp görelim…

Gerçi, isminin önünde kocamaaan bir de unvanı olan bu kişiliksizlik abidesi zat ‘ın, kendisi kadar iğrenç satırlarını,  daha yayınlamadan önce “ birilerine” gönderip, “layıkı ile yaptığı yalakalığın”, kendisine atılacak yağlı bir kemik parçası ile ödüllendirilmesini beklediğinden eminim…

Yine de,
Ola ki, “ atılacak o yağlı kemik parçasını” dili bir karış dışarıda heyecan içinde bekler iken, belki fırsat bulur da okuyabilir düşüncesi ile, kendisine  Ziya Paşa’ nın bir sözünü, hiç değilse burada bari  hatırlatmayı vazife kabul ediyorum.

Unvanı bol, ismi kalabalık,  ama “beyni fukaralardan” çok çekmiş  olmalı ki, şöyle demiş rahmetli  paşa;

“ tahsil cehaleti giderir, ammaa, eşeklik bakî kalır…”

zorkurt 07.08.2008 15:36:00
   Sayı saymasını bilmek çok önemlidir.Hatta matematiğin temelini teşkil eder.Ama tarih bilmek çok daha önemlidir.Çünkü tarih bilen insan matematik öğrenmesi gerektiğinide bilir.Arkadaşın birisi yukarda tekir yaylasına ahde vefa uğruna katılan insanlarla sözüm ona dalga geçmeye çalışmış.Şimdi arkadaşa ve ona bu yazıyı yazdıranlara ve onlar gibi düşünenlere soralım.Bizler Erciyese çıkarken seçim için çıkmadık ki çokluğun bir önemi olsun.Bizler Erciyese kavga içinde çıkmadık .Bizler birileri bizim sayımızı görsünde makam mevki kapalım diyede asla bir amacımız olamaz.Hatta ne diye sıkıntıya giripte öyle şeyler yapalım Biryerlere yamananlar makamlara mevkilere gark olurlar.Arkadaşımız diyorya bir avuç insan vardı tekirde diye.Diyemediği veya bilemediği hatta anlayamadığı o bir avuç insan özverisiyle yıpranmamış törpülenmemiş ülkücülüğü ile ve Ülkücülüğün erdemlerinden olan Ahde vefasıyla orada o dağda yerini almıştır.Bu durum birilerinin hoşuna gitmemiş olabilir.Bana göre Tekirdeki azlık katılamayanlar hariç katılmayan çokluktan daha fazladır Tarih bunun örnekleriylede doludur.

kızılelma2023 07.08.2008 15:40:07
Erciyes Zafer Kurultayı'nı iptal eden tasfiye memurlarının fikir fukaralığını yukardaki zatın yazınsında görmüş oluyoruz. genel merkezin koyunları olmuş, onların her yanlışını aşk ile savunmayı ülkücülük zanneden bir zavallının fikir hezeyanınıdır bu. nicelik değil nitelik daha önemlidir. arabesk soytarılarla, görgüsüz havai fişek gösterileri ile yüzbinlerce insanı toplamanın hazzını unutmamışlar. haklıdırlar belki Tarkan konserlerinde yüzbinler toplanabiliyor. o halde Tarkan MHP den daha üstün karizmaya sahiptir mi diyeceksiniz? evet biz o gün akınlarda çocuklar gibi şendik, çünkü biz o gün dev gibi bir gafleti yendik. Ne mutlu Türküm diyene, Ne mutlu davasının adamı olana.

bayraktaroglu 07.08.2008 16:18:29
   Ülkücü Harekete gönül vermis insanlara karsi kimse bu kadar densizce hakaret edemez.Herkes haddini bilsin.Ben ve benim gibi milyonlarca insan istemesine karsin cesitli nedenlerden dolayi katilamadik ama gönlümüz ordaydi.Ogün o yaylada 5 milyon gönül vardi.MHP tekrar Basbugumun emanetine sahip cikan bozkurtlarin olacaktir.Bundan hic kimsenin kuskusu dahi olmasin.

BAŞKAN 07.08.2008 16:31:42
DÜŞÜNMEYİ DÜŞÜNMEK
Düşünmeyi düşündünüz mü hiç?
Düşünme sözlükte; Düşünmek durumu, Tefekkür: duyum ve izlenimlerden, tasarımlardan ayrı olarak aklın bağımsız ve kendine özgü durumu. Karşılaştırmalar yapma, ayırma, birleştirme, bağlantıları ve biçimleri kavrama yetisi anlamlarına gelmektedir.
Yukarda ki eylemler beyin adı verilen organ ile gerçekleştirilebilmektedir.
Bu organımızı kullanmaya kullanmaya körelttik ya da paslandırdık.
Bizim yerimize hep birileri düşündü veya onların adımıza düşünmelerini bekledik.
Hala da bekliyoruz.
Düşünmeyi farz kılan dinin İslam olmasına, akıllı olmayanların Müslüman olamamasına rağmen, bu dinin mensupları düşünme işini imamlara, şeyhlere, tarikat ve cemaat liderlerine bıraktılar. Onların her söylediklerini ve yaptıklarını din olarak kabul ettiler.
Düşünmesi gereken,  düşüncelerinden dolayı sosyal demokrat olarak adlandırılanlar da artık fikirlerinin aksine kapitalist düşündürülmeye başladılar.
Rant dinliyi dinsizi, sosyal demokratı-komünisti, milliyetçiyi… Herkesi cezbetti.
Düşünceler kökten değiştirildi; eskiden “her şey Türk’e göre Türk tarafından Türk için” fikri şimdi “her şey dolara göre dolar tarafından dolar için”
Eskiden “her şey Allaha göre Allah için” şimdi “her şey Euro göre Euro tarafından Euro için”
Eskiden “her şey işçiye göre işçi tarafından işçi sınıfı için” şimdi “her şey sermayeye göre sermaye tarafından sermaye için” haline geldi.
Bu gelinen noktayı Irak’ta Türk’e, Müslüman’a ve İnsana yapılan insanlık dışı uygulamalara sessizliğimiz ile doğrulamıyor muyuz?
Değilse neden susuyoruz?
Neden susturuluyoruz?
Düşüncesizlik düşüncesi toplumu o kadar etkisi altına aldı ki sınıfta öğretmen, okulda müdür, camide imam, cemaatte müftü, vakıf, dernek, sendika, parti gibi sivil toplum kuruluşlarında başkan vs. vs. insanlar adına düşünüp karar veriyorlar. Bu kararların doğruluğunu ve yanlışlığını sorgulamak, düşünmek hiç birimizin hakkı, haddi ve de istediği bir şey değil.
En kolay olanı uydum hazır olan imama…
Bugün Hıristiyan birliği, Hıristiyanların birliği kurulurken Müslümanlar uyuyor. Uyutuluyor…
“Yamyamların” bile bağımsız olduğu dünyada hala esir Türklerin olması Turancıların, Türk Milliyetçilerinin düşünmesini her zamankinden çok gerekli kılmıyor mu?
Türk Milliyetçilerinin artık düşünmesi gerekmiyor mu?
Türk dünyasının nasıl bir araya geleceğini, alfabe ve dil birliğinin nasıl sağlanacağını, ortak sanayinin nasıl kurulacağını, Türk ortak pazarının nasıl oluşturulması gerektiğini, zulüm ve baskı altında yaşayan Türklerin sıkıntılarının nasıl giderileceğini,
Büyük Turan devletini nasıl kuracağını…
Ancak bizler işin o kadar kolayına alıştırılmışız ki düşünme eylemini dahi başkalarına havale etmiş ya da onların düşüncelerine inanıp yanlışlarını bile bile savunmak için çeşitli yollara başvurmuşuz. Hatta o sözlerin ve görüşlerin sahipleri bu düşüncelerinden vazgeçmişler biz bu düşüncelerde ısrar etmişizdir.
Haydi, hep birlikte düşünme eylemine geçelim.
Düşünmeyi düşünelim.
Düşünmemizi istemeyenlere inat hep birlikte düşünelim…

ülküdaş 08.08.2008 03:20:37
Selamün Aleyküm; Sitenin bu bölümünde yazılan yazılar şu gerçeği bir kere daha ortaya koydu ki,bu gerçek te şudur;ÜLKÜCÜNÜN ÜLKÜCÜYE YAPTIĞINI,HİÇ BİR KOMUNİST YAPAMAZ.Yapmaz demiyorum,YA-PA-MAZ.Ey birbirlerine komunistin bile yapmayacağını yapan ve kendisinin başkalarından daha iyi ülkücü olduğunu,davaya daha iyi sahip çıktığını ve AHDE VEFA gösterdiğini savunmaya çalışan ÜLKÜDAŞLAR, ahde vefa güzel bir haslettir ama zamana da sahip çıkmalıyız;Lideri  ister sev ister sevme o senin şahsi tercihin fakat ülküdaşlarının  seçtiği lidere saygılı ol, davana ve partine sahip çık.Elini taşın altına sok ve biraz da senin elin taşın altında kalsın.O acılara ve sızılara sen de ortak ol.Madem başkalarının çaldığı davulu beğenmiyorsun ,davulun sesini dinleyen değil,davulun derisi ve tokmağı  ol ki senin çaldığın davul dinlensin.Ben 50 yaşında bir ülküdaş'ınızım.Ömrümün üç de ikisinden de fazlası  bu hareketin içinde geçti.Benim yaşıtlarım olan her ülkücünün çektiklerini acizane ben de çektim.Ama hiç bir zaman bu çektiklerimden pişmanlık duymadım.Fakat bu son  dönemlerde  ülkücülerin birbirlerine düştüğü kadar kötü bir dönem  yaşamadım ve acı  çekmedim, hiç bir zaman küçük hesaplar peşinde koşmayın ,koşanlara da destek olmayın çünkü içinde yaşadığımız zaman küçük hesapların zamanı değil ,Türk Milletinin geleceği için büyük düşünün. Liderinize,teşkilatınıza ve davanız sahip çıkın TİTREYİN  VE KENDİNİZE DÖNÜN. Değerli bir ülküdaşımızın '' MAZİDE,HALDE VE ATİDE;ÜLKÜCÜYDÜK,ÜLKÜCÜYÜZ VE ÜLKÜCÜ KALACAĞIZ. '' sözü ,sizlerin kulağına küpe olsun .Allah (cc) yar ve yardımcımız olsun.             

hkilic18 09.08.2008 09:01:12
syn ülküdaş rumuzlu büyüğüm. biz sizin gördüğünüz zamanları görmedik çektiğiniz acıları çekmedik belki ama sizinde belirttiğiniz üzere 12 yıldır çektiklerimizde hepsinden daha çok acı veriyor ve mücadele etmesi dahada zor. neden çünkü dost düşman belli değil. sıkıntılar çeşit çeşit olaylar değişiyor tartışmalar değişiyor ama sebebi aynı bize göre. cami aynı cami, cemaat aynı cemaat, kıblemiz aynı, inancımız aynı ama imam değişti. okudugu sure değişti kıldırdıgı namaz değişti. bunu hazmedemeyen cemaatin bir kısmı varsın sevabı az olsun tek başıma kılarım dedi kenara çekildi isyancı oldu, bir kısmı başka mahallenin camisinde kılayım dedi hain oldu, bir kısmı yeni cami yapak dedi bilmem ne dediler. hocaya laf etsek dinden çıkarsın dediler şimdi zaman değişti eski bildiklerinizi unutun değiştik buna kendinizi alıştırın diye vaaz verip biad etmemizi istediler. birileride çıkıp ayete bakmadan hadise bakmadan hoca ne derse doğrudur sahip çıkın diyor. yahu biz her TOPLAMA zamanı ''camiye yardım'' dendiğinde işi gücü bırakıp koşuyoruz. Hocaya kızsakta cami bizim deyip yardımımızı yapıyoruz. bu partinin aldıgı oylar imf den gelmiyor. biz veriyoruz. liderin değil davanın hatırına veriyoruz üç hilalin gölgesine veriyoruz teşkilat var olsun diye veriyoruz devlet beyin delegeleri değil yalnızca oy verenler.  taşın altına el değil baş koymaya da hazırız. şimdi biz böyle dedikçe lidere yapılan eleştiriyi davaya yapılmış gibi mhp nin tüzel kişiliğine yapılmış gibi adledip lider-teşkilat-doktrin tartışılmaz gibi bir dur levhası gösteriliyor. yahu göz göre göre birbirimize düşmüşüz hangisi dogru kim doğru kim yalancı anlayamaz duruma gelmişiz  genel merkezlere gidip benim şu problemim var diyemiyorsun peygamber ocağı diye adlandırdıgımız ülkü ocaklarında dava adına birşeyler yapmak için çalışan kişiler genel merkez tarafından görevden alınıyor ondan sonra it çakal doldu buralarda artık deniyor partiden soyutlanarak başıboş bırakılıp hizmet yapması bekleniyor yani tasnif edilmesi için herşey yapılıyor düzelteceği yerde yok etme yoluna gidiliyor erciyesi iptal edip adam gibi kardeşim memleket kan aglarken bu kadar şehit bu kadar terör olayı maddi kriz bu kadar aç yoksul varken ben kurultay yapmıyorum deyip proplem neyse adam gibi düzeltme yoluna gitmeden yok kene vardı yok vasiyet, tutmadı provakasyon olabilir, yok tadında bırakmak lazım gibi bir sürü saçmalık üretilmeside yalan değilde nedir bizleri birbirimize güvenememe durumuna sokmuyormu bunlar . şimdide patlama oldugunda insaniyetten yoksun baykal bile gidip güngöreni ziyaret ederken yazılı açıklamayla olayı kınayan sayın bahçeli çıkıp diyorki '' erciyesin iptalini eleştirenler güngörene baksınlar'' bu nebiçim bir çelişki yahu şimdi bu mazeretmi öngörümü istihbaratmı ney. yani biz kurultay yapsaydık erciyesimi patlatacaklardı demek şimdi  bu. o halde bundan sonra miting falan da yapmamız gerek öylemi nolur nolmaz. siz daha iyi bilirsinizde terörün amacı insanları sindirmek sokaga çıkamaz hale getirmek birlik olmayı engellemek olduguna göre terör varsa biz yokuz demek değilmi sayın bahçelinin yazılı beyanatı. şimdi durum böyleyken bana bu lider pozisyonundaki devlet beyin 12 yıl içerisindeki bir icraatini söyleyinki şu siyaseti çok birleştirici oldu milletimizin hayrına oldu ülkücüler çok faydalandı diyebilelim bırakın öteki vatandaşı . bana bir tek özelliğini söyleyinki bu lider bizi turana götürür önce 7 den 70 e Türk milletini sonra bütün Türk Cumhuriyetlerini kucaklar diyebilelim. sadece kendi fikrim değil bütün herkesin hemfikir oldugu bir konuyu ileteyim. diyorlarki yahu bu adam kendi camiasına sahip çıkamıyor vatana nasıl sahip çıkacak. erciyesin güvenliğini saglayamıyorsa Türkiyenin güvenliğini nasıl saglayacak sahi 12 yıldır kimin yarasını sardı. kimin derdine ortak oldu. pazara çıkıp esnafın halini sordumu bir şehit ailesini mhp lideri olarak değil devlet bey olarak gidip kucakladımı gözyaşı döktümü işte konu başlığının özü komunist olsa bu kadarını yapabilirmi? ve şimdi birisi bana söylesin bu hareketin lider- teşkilat doktrin ilkesinin içini boşaltıp sonra da her seferinde önümüze bent olarak koyanlar dokuz ışık doktrininin hangisini hayata geçirdinizde bu muhalifler sizin ayagınıza turab olmadı bırak karşı gelmeyi. hele bi şapkanızı önünüze koyup düşünün ülkümüz nizamı alem ülküsümü yoksa lider ne derse odur ülküsümü? eğer hala bana lider derseniz o zmn sıfatlarının başına sümme haşa (peygamber demeye dilim varmıyor) kutsal bir sıfat daha ekleyelim kimse eleştirmeye cesaret edemesin muhalif olmasın o zmn kökten çözüm yok eger dava aynı davaysa bu davaya yakışmayan liderlik koltuğundada gerektiğinde kendi başını kendisi kütüğe koyabilecek yüreği taşımalıdır. Sultan Alparsanları, Osman Gazileri, Fatihleri, Yavuzları, Atatürk ü, Alparslan Türkeşi lider olarak görmüş, Hz Muhammed(s.a.v) efendimizin sünnetine, Hz Ömerin adaletine, Hz. Eba Bekr, Hz Osman, Hz Ali (r.a) hazretlerinin yönetimine haiz olan  bu necip millet başkaca bir şekil aramaz. Adalatin teraziside şaşmaz. Bu gün bu gidişe çanak tutanlar yarın hesabını verirken zorlanırlar. kimse yeni icatlar çıkarmasın. otuz yılın birikimini 3 günde bitirenler, ülküdaşlarını bir kenara itip yol arkadaşlarıyla yola devam edenler bu yolculugun sonunda ebdiyyete intikal edeceklerini unutmasınlar bizim davamızda seçimden seçime hesap sorulmaz belki ama mahkemei kübradaki hesabı nasıl verecekler iyi tartmaları lazım. ondan sonra birisi bana lideri savunacaksa bu terazilerden geçirip öyle savunsun. bu dünyada Peygamber efendimiz taşlanmış, küfredilmiş, aşagılanmış, iftiralar atılmış devlet beyinizmi dokunulmaz kalacak. Bizi kimse yok farzedemez, sesimizi duymazlıktan gelemez, kimse göz göre göre davamızın içini kemiremez, kimse Başbugumdan öte kendisini göremez kızgınlıgımız, kırgınlığımız hep bu yüzdendir. yoksa kimsenin sahsiyetiyle bir husumetimiz bir antipatimiz yoktur. ancak herseferindede sanki sümme haşa ilahlaştırılmasına karşıda sessiz kalmayacagız. tÜrklük için islam için türk için türk dünyası için çöpün üstüne çöp koyacaksa başımıza taç ederiz yollarına güller dökeriz vücuduna kalkan eline mızrak oluruz, tekerine çomak sokuyorsada başına bela oluruz hem burada hem öbür alemde. yok öyle bir müslüman bir fenalık gördümmü eliyle düzeltecek, yapamıyorsa diliyle düzeltecek, olmuyorsa kalpten karşı gelecek. liderimin yanlışı benim dogrumdan iyidir diyenler çoğaldıgından biz bu hallere geldik. ülkücü ülkücü dür rutbesi olmaz. biz son başbugu gönderdik. başkada itaat edecegimiz kalmadı. dogruya dogru egriye egri. bu sizin nezninizde lidere kayıtsız şartsız itaati düstur edinmiş tüm ülkücü demeyeceğim lidercilere sahsiyetinezden binlerce özür dileyerek yapmış oldugum bir başkaldırıdır. davam Türk islam davası, partim Mhp, liderim Türkeştir. bunun gerisi külliyen yalandır. üçüne hizmet edecek en küçük fert gönlümün padişahıdır zarar verecek te hangi makamda olursa olsun bunun hesabını sorabilmek hakkımız olmalı. buradaki görüşlerim tamamen kendi fikrimdir site yönetimi veya başka hiçbir kurum kuruluşla ilgisi yoktur. 3 agustos 2008 de erciyeste gerçekleştirilen kutlu buluşmayıda yeni bir oluşum gibi gösteren alaylı ve tahrik eden bir üslupla küçük gören beyin özürlülerede ithaf olunur. elbette yıllardır piknik yapa yapa piknikci dostlarınız çoğaldı haydi pikniğe dediğinizde çooook adam toplarsınız biz ne futbol maçı yapmaya nede piknik yapmaya çıkmadık gelip oradaki atmosferi görseydin şu an alay ettiğin aynaya baktığındaki halin olurdu.  biz erciyesin yeni sahipleri değil daimi ikametcileriyiz.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun
Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun
Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun
Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu
Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu

Ey, öz çocukların boynunu sıkan düzen!
Hak kırbacıyla halkın canını yakan düzen
Devşirme dervişlere tekke bırakan düzen
Her hesabın bir tersi, her zulmün süresi var
Bir tilki hükmü varsa, birde kurt töresi var
BİR BOZKURT TÖRESİ VAR!!!

KORKUTATA 09.08.2008 09:25:30
syn ülküdaş rumuzlu büyüğüm. biz sizin gördüğünüz zamanları görmedik çektiğiniz acıları çekmedik belki ama sizinde belirttiğiniz üzere 12 yıldır çektiklerimizde hepsinden daha çok acı veriyor ve mücadele etmesi dahada zor. neden çünkü dost düşman belli değil. sıkıntılar çeşit çeşit olaylar değişiyor tartışmalar değişiyor ama sebebi aynı bize göre. cami aynı cami, cemaat aynı cemaat, kıblemiz aynı, inancımız aynı ama imam değişti. okudugu sure değişti kıldırdıgı namaz değişti. bunu hazmedemeyen cemaatin bir kısmı varsın sevabı az olsun tek başıma kılarım dedi kenara çekildi isyancı oldu, bir kısmı başka mahallenin camisinde kılayım dedi hain oldu, bir kısmı yeni cami yapak dedi bilmem ne dediler. hocaya laf etsek dinden çıkarsın dediler şimdi zaman değişti eski bildiklerinizi unutun değiştik buna kendinizi alıştırın diye vaaz verip biad etmemizi istediler. birileride çıkıp ayete bakmadan hadise bakmadan hoca ne derse doğrudur sahip çıkın diyor. yahu biz her TOPLAMA zamanı ''camiye yardım'' dendiğinde işi gücü bırakıp koşuyoruz. Hocaya kızsakta cami bizim deyip yardımımızı yapıyoruz. bu partinin aldıgı oylar imf den gelmiyor. biz veriyoruz. liderin değil davanın hatırına veriyoruz üç hilalin gölgesine veriyoruz teşkilat var olsun diye veriyoruz devlet beyin delegeleri değil yalnızca oy verenler.  taşın altına el değil baş koymaya da hazırız. şimdi biz böyle dedikçe lidere yapılan eleştiriyi davaya yapılmış gibi mhp nin tüzel kişiliğine yapılmış gibi adledip lider-teşkilat-doktrin tartışılmaz gibi bir dur levhası gösteriliyor. yahu göz göre göre birbirimize düşmüşüz hangisi dogru kim doğru kim yalancı anlayamaz duruma gelmişiz  genel merkezlere gidip benim şu problemim var diyemiyorsun peygamber ocağı diye adlandırdıgımız ülkü ocaklarında dava adına birşeyler yapmak için çalışan kişiler genel merkez tarafından görevden alınıyor ondan sonra it çakal doldu buralarda artık deniyor partiden soyutlanarak başıboş bırakılıp hizmet yapması bekleniyor yani tasnif edilmesi için herşey yapılıyor düzelteceği yerde yok etme yoluna gidiliyor erciyesi iptal edip adam gibi kardeşim memleket kan aglarken bu kadar şehit bu kadar terör olayı maddi kriz bu kadar aç yoksul varken ben kurultay yapmıyorum deyip proplem neyse adam gibi düzeltme yoluna gitmeden yok kene vardı yok vasiyet, tutmadı provakasyon olabilir, yok tadında bırakmak lazım gibi bir sürü saçmalık üretilmeside yalan değilde nedir bizleri birbirimize güvenememe durumuna sokmuyormu bunlar . şimdide patlama oldugunda insaniyetten yoksun baykal bile gidip güngöreni ziyaret ederken yazılı açıklamayla olayı kınayan sayın bahçeli çıkıp diyorki '' erciyesin iptalini eleştirenler güngörene baksınlar'' bu nebiçim bir çelişki yaw şimdi bu mazeretmi öngörümü istihbaratmı ney. yani biz kurultay yapsaydık erciyesimi patlatacaklardı demek şimdi  bu. o halde bundan sonra miting falan da yapmamız gerek öylemi nolur nolmaz. siz daha iyi bilirsinizde terörün amacı insanları sindirmek sokaga çıkamaz hale getirmek birlik olmayı engellemek olduguna göre terör varsa biz yokuz demek değilmi sayın bahçelinin yazılı beyanatı. şimdi durum böyleyken bana bu lider pozisyonundaki devlet beyin 12 yıl içerisindeki bir icraatini söyleyinki şu siyaseti çok birleştirici oldu milletimizin hayrına oldu ülkücüler çok faydalandı diyebilelim bırakın öteki vatandaşı . bana bir tek özelliğini söyleyinki bu lider bizi turana götürür önce 7 den 70 e Türk milletini sonra bütün Türk Cumhuriyetlerini kucaklayar diyebilelim. sadece kendi fikrim değil bütün herkesin hemfikir oldugu bir konuyu ileteyim. diyorlarki yahu bu adam kendi camiasına sahip çıkamıyor vatana nasıl sahip çıkacak. sahi 12 yıldır kimin yarasını sardı. kimin derdine ortak oldu. pazara çıkıp esnafın halini sordumu bir şehit ailesini mhp lideri olarak değil devlet bey olarak gidip kucakladımı gözyaşı döktümü işte konu başlığının özü komunist olsa bu kadarını yapabilirmi? ve şimdi birisi bana söylesin bu hareketin lider- teşkilat doktrin ilkesinin içini boşaltıp sonra da her seferinde önümüze bent olarak koyanlar dokuz ışık doktrininin hangisini hayata geçirdinizde bu muhalifler sizin ayagınıza turab olmadı bırak karşı gelmeyi. hele bi şapkanızı önünüze koyup düşünün ülkümüz nizamı alem ülküsümü yoksa lider ne derse odur ülküsümü? eğer hala bana lider derseniz o zmn sıfatlarının başına sümme haşa (peygamber demeye dilim varmıyor) kutsal bir sıfat daha ekleyelim kimse eleştirmeye cesaret edemesin muhalif olmasın o zmn kökten çözüm yok eger dava aynı davaysa bu davaya yakışmayan liderlik koltuğundada gerektiğinde kendi başını kendisi kütüğe koyabilecek yüreği taşımalıdır. Sultan Alparsanları, Osman Gazileri, Fatihleri, Yavuzları, Atatürk ü, Alparslan Türkeşi lider olarak görmüş, Hz Muhammed(s.a.v) efendimizin sünnetine, Hz Ömerin adaletine, Hz. Eba Bekr, Hz Osman, Hz Ali (r.a) hazretlerinin yönetimine haiz olan  bu necip millet başkaca bir şekil aramaz. Adalatin teraziside şaşmaz. Bu gün bu gidişe çanak tutanlar yarın hesabını verirken zorlanırlar. kimse yeni icatlar çıkarmasın. otuz yılın birikimini 3 günde bitirenler, ülküdaşlarını bir kenara itip yol arkadaşlarıyla yola devam edenler bu yolculugun sonunda ebdiyyete intikal edeceklerini unutmasınlar bizim davamızda seçimden seçime hesap sorulmaz belki ama mahkemei kübradaki hesabı nasıl verecekler iyi tartmaları lazım. ondan sonra birisi bana lideri savunacaksa bu terazilerden geçirip öyle savunsun. bu dünyada Peygamber efendimiz taşlanmış, küfredilmiş, aşagılanmış, iftiralar atılmış devlet beyinizmi dokunulmaz kalacak. Bizi kimse yok farzedemez, sesimizi duymazlıktan gelemez, kimse göz göre göre davamızın içini kemireme, kimse Başbugumdan öte kendisini göremez kızgınlıgımız, kırgınlığımız hep bu yüzdendir. yoksa kimsenin sahsiyetiyle bir husumetimiz bir antipatimiz yoktur. ancak herseferindede sanki sümme haşa ilahlaştırılmasına karşıda sessiz kalmayacagız. tÜrklük için islam için türk için türk dünyası için çöpün üstüne çöp koyacaksa başımıza taç ederiz yollarına güller dökeriz vücuduna kalkan eline mızrak oluruz, tekerine çomak sokuyorsada başına bela oluruz hem burada hem öbür alemde. yok öyle bir müslüman bir fenalık gördümmü eliyle düzeltecek, yapamıyorsa diliyle düzeltecek, olmuyorsa kalpten karşı gelecek. liderimin yanlışı benim dogrumdan iyidir diyenler çoğaldıgından biz bu hallere geldik. ülkücü ülkücü dür rutbesi olmaz. biz son başbugu gönderdik. başkada itaat edecegimiz kalmadı. dogruya dogru egriye egri. bu sizin nezninizde lidere kayıtsız şartsız itaati düstur edinmiş tüm ülkücü demeyeceğim lidercilere sahsiyetinezden binlerce özür dileyerek yapmış oldugum bir başkaldırıdır. davam Türk islam davası, partim Mhp, liderim Türkeştir. bunun gerisi külliyen yalandır. üçüne hizmet edecek en küçük fert gönlümün padişahıdır zarar verecek te hangi makamda olursa olsun bunun hesabını sorabilmek hakkımız olmalı. buradaki görüşlerim tamamen kendi fikrimdir site yönetimi veya başka hiçbir kurum kuruluşla ilgisi yoktur. 3 agustos 2008 de erciyeste gerçekleştirilen kutlu buluşmayıda yeni bir oluşum gibi gösteren alaylı ve tahrik eden bir üslupla küçük gören beyin özürlülerede ithaf olunur. biz erciyesin yeni sahipleri değil daimi ikametcileriyiz.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun
Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun
Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun
Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu
Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu

Ey, öz çocukların boynunu sıkan düzen!
Hak kırbacıyla halkın canını yakan düzen
Devşirme dervişlere tekke bırakan düzen
Her hesabın bir tersi, her zulmün süresi var
Bir tilki hükmü varsa, birde kurt töresi var
BİR BOZKURT TÖRESİ VAR!!!

Düşünen beyinlere, duyan yüreklere selam olsun. Değerli kardeşim tebrik ediyorum ve bu güzel yazıların devamını bekliyorum.

yanlızkurt 11.08.2008 11:16:08
selam alperen  gardaşım senden özür diliyorum haklısın tam okumadan  adı güzel süleymanın adını alan o  insana yazmıştım tabiki sana degil  kusra bakma

Bozkurt1453 11.08.2008 14:30:28
ey ağalar:şunu bilesiniz: oraya çıkanlar ne dişi kurt ne de yavru kurt biz özümüzle sözümüzle kendi canımızı bile feda eden Başbuğun evlatlarıyız şunu bilin oraya çıkan ne haindir ne de puşt.eğer oraya çıkanlar üzerinde oyun arıyorsanız biz size cevaben şunu söyleriz:ben 350 ytl ile geçinen bir insan olarak oraya çadır kurdum sebebi mi?Başbuğuma söz verdiğim için eğer siz de de az bir evlatlık ruhu olsaydı oraya gelir çadırınızı kurardınız benim adım da belli ismimde belli cismim de belli rengim zaten belli eğer siz renginizi belli etseydiniz bugün MHP burda olmazdı adamsanız insansanız gelin hep beraber Başbuğun emanetine sahip çıkın öyle yalan yanlış sözlerle kimseyi kandırmayın ayıp oluyor biz birbirimizi kırmak değil birbirimizin uğruna ölmek için yetiştirildik varsa buyursun gelsin yoksa boştan yere bu sanal alemde yalan yere boş konuşmayın biz Çankırı'lı hasbozkurtlar olarak ordaydık ve ölene kadar orda olacağız kimse bizi Başbuğumuzun yolundan izinden ve emrinden çeviremez herkes kendine baksın bizler kendimize Başbuğumuza ve davamıza sadığız sadık kalacağız and içtik yemin ettik bu yoldan dönen alçaktır.
                                                                           ÇANKIRI'LI HAS BOZKURTLAR

M.HAYTA-H.KILIÇ-A.T HAYTA

Bozkurt1453 11.08.2008 14:35:22
unutmadan şunuda deyim bu dava öksüz bu dava yüce bu dava hor bu dava adamı ipte görür eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy biraz akıllı olunda ozan arifemi haşa dil uzatmayın akıllı olun akıllı

Bozkurt1453 11.08.2008 14:41:09
adım muharrem hayta çankırılıyım seninle msn ne de ve ya telefonda ve ya yüzyüze görüşmek isterim msn mhayta18@hotmail.com - cep tel 05444896838 memleketim çankırı ak partili bir belediyede çalışıyorum yerim çankırı belediye başkanlıgı terminal müdürlüğü terminal görevlisi seninle her şekilde bir bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum   

ÇANKIRILI HASBOZKURTLARDAN M.HAYTA SELAMLAR KARDEŞİM

oguzsoylum 02.09.2008 12:31:14
Salamunaleyküm Ülküdaşlar,abiki kominist bu kadarını yapmaz-yapamaz.Mevlene mesnevide anlatır.cenç ağaçlar gelerek yaşlı ağaca şikayette bulunmuşlarEfendim bir alet,endeze çıkmış bizi kıyıma uğratıyor.(tabiki genç ağaçlar baltayı anlatıyorlarmış)Bir iki bir yüzümüze,bir ikide bir yüzümüze vurdularmı tamam diyorlarmış.yaşlı ağaç;olamaz demiş ve itiraz etmiş ama genç ağaçlarda şikayetinden vazgememi.Yaşlı ağaç düşünmüş,düşünmüş ve genç ağaçlara dönüpdemişki"Gidin bakın o dediğiniz aletin sapı varmı?gitmişler bakmışlar sapı varmış.Yaşlı ağaca anlatmışlar durumu"E demiş onun sapı bizdense bu dediğiniz doğrudur yoksa yabancı bize birşey yapamaz"sevgili Ülküdaşlar herşey bu anlattığım kıssada gizli.Cenan-ı hak hak yolda yürüyenlere yardımcı olacaktır.Alllhın nuru üzerinize düşsün.Bu vesile ile Ramazan-ı şerifinizi tebrik eder,birlikte nice ramazanlara diyorum

Tarik60 09.09.2008 08:35:40
Degerli ülküdaslarim bunlar  hala Devlet beyi Lider olarak görüyorlar sanirsiniz ki liderlik kolay carsidan pazardan parayla satin alinavak birsey, aradan 12 sene gecmesine ragmen bence ve bir coklarinca liderligi hakedememistir daha dogrusu liderlik vasiflari yoktur olsa olsa belki ikinci adam olabilir cünki Devlet beye birisi daima ne yapacagini söylemesi gerekir o da ona göre calisma icinde bulunsun.Eger gercekten Lider olsaydi bir kere rahsanin söyledigi o yenilir yutulur cinsinden olmayan lafara karsin ecevitle hükümet kurmaz eceviti basbakan yapmazdi.Lider olan insan secimlerden sonra DYP ve RP dinlensin onlarla ortaklik yapmam deyipte  ortaklik yapacagi partiyla pazarlik sansini azaltmazdi veya dsp ile hükümet kurmaz dyp-anap ve disardan rp destekli hükümet kurar kendisi de BASBAKAN olurdu bunlari yapamadigina göre LIDERLIK vasfi yok demektir. Bir diger hususta yaptigi icraatlar ne yapti hükümet oldugu dönemde hicbirsey BASBUGUMUZUN deyimiyle BETON olan Türkiyemizi cicek bahcesi yapti bizleride o cicek bahcesindeki ayrik otlari olarak görmeye basladi yalanmi  hadi sadece GÜL bahcesi yapsa anliyacagim heyhat nerdeeee.Basbugumuzun kurmus oldugu kurumlari yavas yavas yok ediyor korkarim ki ilerde ÜLKÜ OCAKLARINI hatta ve hatta MHP yide kapatacak duruma getirecektir böyle giderse.  ve haqla anlamis degilim bazi ülkücü kardeslerim nesini savunuyorlar, Allahini seven parti yönetimine bir baksin birkac kisi haric kimler var yönetimde alin size bir meral aksener, birde cihan pacaci var degilmi DYP yi yerle bir ettiler barajin altina attilar sonra geldiler kapagi MHP ye attilar eger bunlar halktan destek görselerdi DYP batirmazlardi veya iyi yönetici olsalardi bekir aksoy da cabasi digerlerini saymaya tenezzül bile etmiyorum  simdilik kalin saglicakla hepiniz Allaha emanet olun

Sayfa: [ 1 ]