|
||
| S.a Ülküdaşlarım, Rahmetli Başbuğumuz'un en büyük iki emaneti olan M.H.P ve Ülkü Ocakları yavaş yavas yok oluyor... M.H.P'ni diğer siyasi partilerden ayıran en büyük özelliğin bir fikir partisi olduğuna inanıyorum.. Biz Başbuğ-Atatürk çizgisinde, 9 Işık Doktorinini benimsemiş bir partiye gönül verdik.. Günümüzde M.H.P'nin diğer siyasi partilerden farkı kalmamıştır. Syn Devlet Bahçeli Bey sayesinde M.H.P bir düzen partisi olmuştur. Ülkücü Hareket yavaş yavaş tasfiye ediliyor.. Başbuğ'umuz Alparsan Türkeş'i hatırlatan herşey yavaş yavaş birileri tarafından yok edilmeye çalışılıyor.. Peygamber Ocaklarımız tasfiye ediliyor.. Kurultaylarımız iptal ediliyor.. Sırada ne var? Partinin amblemi mi değisecek? Yoksa Başbuğ'umuzun bilmediğimiz başka vasiyetleri de mi var? Artık Titreyip Öze Dönme Zamanı gelmiştir. Gün Birlik Dirlik Günüdür.. Davaya Sahip çıkma günüdür.. |
||
|
||
| haklısın ülküdaşım milliyetçi hareket adım adım yok oluyor ve biz birlik olmadığımız sürece yok olmaya devam edecektir bunu anca bizler durdurabiliriz güç olmassa hiç bişey olmaz | ||
|
||
| haklısın ülküdaşım kamuoyu oluşturmak lazım gidişatı iyi yorumlayıp ona göre hareket etmeliyiz inşallah titreyip kendimize döneriz | ||
|
||
| Hangi şer odakları nasıl bir oyun içerisine girerse girsin benim içimdeki milliyetçi duyguları ve Alparslan Türkeş sevgisini ve onun vasiyetine bağlılığımı içimden silemeyecektir. Herkes de benim gibi düşünüyorsa bu hareket ilelebet yaşayacaktır. | ||
|
||
| BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ ÜLKÜCÜ HAREKETİN İÇERİSİNDEYİM.AİLEM SULALEM VE BEN ŞUAN KARAR VERİK MHP OY VERMİYECEĞİZ.AMA İSTİFA ETMİYECEĞİM.DEVLET BAHÇELİ ÜLKÜCÜ OLAMAZ BÖYLE ÜLKÜCÜ OLMAZ BENCE MHP BÖLMEYE GELMİŞ.GÖRMÜYORMU ABİLERİMİZ YOKSA TÜM KADRO BÖYLEYSE İSTİFA EDELİM KENDİMİZE BİR ÖNDER ÜLKÜCÜ ARIYALIM VEYA SÖNÜP GİDELİMMİ .1000 KİŞİLİK GRUPTA ÇALIŞIYORUM SÖZ SAHİBİ BİLE OLAMIYORUZ SOHBETLERDE HERKESTE AYNI SÖZ DEVLET BAHÇELİ SOSYAL DEMKRAT GİBİ DAVRANIYOR.SAYIN DEVLET BAHÇELİ ÜLKÜCÜ HAREKETE LİDER KAĞITTAN OKUMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPTIGI YOK.YA BU PARTİYİ ÜLKÜCÜ HAREKETİ COŞTURACAK BİR LİDER BULALIM YADA BIRAKALIM RAHMETLİ TÜRKEŞ EMANETİ PARTİMİZ YIPRANSIN .TÜM ÜLKÜCÜLERE SESLENİYORUM RECEP TAYİP ERDOĞAN BÖYLE BİR İDOLOJİNİN BAŞINI ÇEKSE ÇADIR ÇADIR GEZER HATTA KURLTAY ALANINDA SERBESTCE DOLAŞIR VE BİR HAFTA KALIDRDI.AMA BİZİMKİSİ GEÇENYIL TENEZZÜL BİLE ETMEDİ VE PARTİ ÜYELERİDE PEŞİNDEN KOŞTU HERKES ÇIKARCI OLMUŞ.PARA HERŞEY DEĞİLDİR ŞEHİTLERİMİZ VE BİZLER HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ .SAYIN DEVLET BAHÇELİ LÜTFEN TERK ET BİZİ. DEVLET BAHÇELİYE İNAT GİTTİM ÇADIRIMI KURDUM.BEN ÜLKÜCÜYÜM |
||
|
||
| MHP'nin yok olduğunu düşünüyorsunuz ve bunda elbette kendinizce sebeplerden dolayı haklısınız .Ancak şunu söylemek gerekiyor ki, bugün içinde yaşadığımız durumlar MHP'nin yokolup olmamasından daha mühimdir.Bana göre bu durumdan çıkmanın tek adresi de MHP'dir. O nedenle önce ÜLKEM ve MİLLETİM sonra PARTİM diyen lidere güvenmek gerektiğini bu şartlar altında ayrışmaktan, küsmekten, düşman olmaktan uzaklaşmamız gerektiği kanaatindeyim.Yoksa herkesinde gördüğü gibi iyi günler bizi beklemiyor.Hafta sonu yapılan hainler partisinin kongresinden de ibret almıyoruz sanırım.Bu ancak yıkılmakta olan bir ülkenin vurdumduymazlığıdır. AİLEM SULALEM VE BEN ŞUAN KARAR VERİK MHP OY VERMİYECEĞİZ. Elbette sizin kendi iradenizdir. Demek siz Başbuğ'un mirasına böyle sahip çıkıp herkesi de bu yola davet ediyorsunuz.Kimsenin diyecek bir sözü yok olamaz da..Kurultaylarda çadır çadır gezerek ülke meselelerinin halledildiği görülmüş iş değildir,bana göre.... Yanlışlar olur olacaktır Yüce Yaradan biz kulları hatasız ve hata yapmayacak şekilde yaratmamıştır.Şair boşuna dememiş o zamanda bu gibi şartlar elbette varmış ama GÜVEN yitirilmemiş. Hiç kimse bir öncekinin aynı olamaz bu mümkün müdür? BAŞBUĞ gibi birisinin bir daha olabileceğini düşünmek sadece bir HAYAL'den ibarettir.Elinizdeki değerlerin kıymetini biliniz .Çok geç olmadan... Tuğ kaldırıp yürüyecek Bozkurtum! Tanrım Türk'ü koruyacak Bozkurtum! |
||
|
||
| Böyle büyük ve değerli bir davayı yıpratmaya gözünü kestirenler başını alıp gitsin artık. Ülkücülerin başında ülkücü "olamayan" bir lider olamamalı olamaz. Sayın Bahçeli ülkücüleri birlik ve beraberlik içinde bırak... | ||
|
||
| Bahçeli'nin babası solcu, kendinin de ne olduğu politikalarından belli oluyor. Gitme zamanı çoktan geldi de onun seçtikleri onu seçiyor. Nasıl gidecek fikri olan var mı? | ||
|
||
| MHP DELEGELERİ ŞİMDİKİ YÖNETİMİN ELİNDE OLDUĞU MÜDDETÇE KİMSE BUNLARI YÖNETİMDEN UZAKLAŞTIRAMAZ, GERÇEK BU ARKADAŞLAR. BÜTÜN DELEGELERİ SATIN ALMIŞLAR. | ||
|
||
| Yılmak yok, yıkılmak yok. Mücadelemiz TURAN'a kadar olacaktır... | ||
|
||
Alıntı MHP'nin yok olduğunu düşünüyorsunuz ve bunda elbette kendinizce sebeplerden dolayı haklısınız .Ancak şunu söylemek gerekiyor ki, bugün içinde yaşadığımız durumlar MHP'nin yokolup olmamasından daha mühimdir.Bana göre bu durumdan çıkmanın tek adresi de MHP'dir. O nedenle önce ÜLKEM ve MİLLETİM sonra PARTİM diyen lidere güvenmek gerektiğini bu şartlar altında ayrışmaktan, küsmekten, düşman olmaktan uzaklaşmamız gerektiği kanaatindeyim.Yoksa herkesinde gördüğü gibi iyi günler bizi beklemiyor.Hafta sonu yapılan hainler partisinin kongresinden de ibret almıyoruz sanırım.Bu ancak yıkılmakta olan bir ülkenin vurdumduymazlığıdır. Alıntı sahibi: kurtbey38abi üzerinde Temmuz 23, 2008, 23:28:12 ÖS AİLEM SULALEM VE BEN ŞUAN KARAR VERİK MHP OY VERMİYECEĞİZ. Elbette sizin kendi iradenizdir. Demek siz Başbuğ'un mirasına böyle sahip çıkıp herkesi de bu yola davet ediyorsunuz.Kimsenin diyecek bir sözü yok olamaz da.. Kurultaylarda çadır çadır gezerek ülke meselelerinin halledildiği görülmüş iş değildir,bana göre.... Yanlışlar olur olacaktır Yüce Yaradan biz kulları hatasız ve hata yapmayacak şekilde yaratmamıştır.Şair boşuna dememiş o zamanda bu gibi şartlar elbette varmış ama GÜVEN yitirilmemiş. Hiç kimse bir öncekinin aynı olamaz bu mümkün müdür? BAŞBUĞ gibi birisinin bir daha olabileceğini düşünmek sadece bir HAYAL'den ibarettir.Elinizdeki değerlerin kıymetini biliniz .Çok geç olmadan... Tuğ kaldırıp yürüyecek Bozkurtum! Tanrım Türk'ü koruyacak Bozkurtum! uldızhan Allah aşkına yazdıklarına sen inanıyormusun.? mhp eriyor bitiyor. eğer bunu göremiyorsan sen hiç vatandaşla muhabbete girmiyorsun demektir. yada ocaklara çıkmıyorsun demektir. yahu önceleride bu böyle idi mhp yi savunmaktan dava anlatmaya fırsat bulamadığımızı zamanlar sıkça oluyordu. ancak önceleri 80 oncesi yasananlardan dolayı abilerimizi ve mhp yi savunabiliyor üstüne dava anlatmaya zamanımız da kalıyordu. Allah aşkına şu an neyi savunacağız. vatandaşa ne diyeceğiz. türkiyenin çiçek bahçesi olduğunu mu, ab ye onurlu üyelik mi ocakların once ekonomik olarak tek gelir kaynağı olan dergilerinin abonelik yolu ile ellerinden alındığınımı, ocakların kapandığını mı, başbuğun adının bile geçmesine tahammül edilemediğini mi, türk dünyası kurultayının yapılamadığıunı mı,erciyesin yasaklandığını mı. Allah aşkına en son mehmet şandır denilen zat ümit özdağ la alakalı olarak ''biz bu yapılanmayı gördük ve önlemimizi aldık'' demiştir. eğer sen böyle bir balo0n gerçekten varsa ve sen bunu biliyorsun gece yataktann kalkıp savcılığa gidersin mehmet bey. sen seni seçenleri salak yerine koymakla ne hale geldiğini bilmiyormusun. yanında senı seven kımse yok ki sana ne duruma düştüğünü soylemiyor. vesselam birliği muhafaza etmeye bizler yanıyor tutuşuyoruz ama mhp tepe yönetiminden bizin türklük aşk ateşimize habire su dökülüyor sorun burada s.a |
||
|
||
| Zaman kaybetmeden dirilmek sart.Eger MHP partisinde görev yapan yetkililer basarili olmamiyorlarsa hata üzerine hata yapiyorlarsa milliytciyim diyen Basbugun emanetine bende sahip cikarim diyen tüm üküdaslar hareket icinde revizyon yapmalidir.Gönül isterki bu revizyon kendiliginde olsun.Yerel secimler sonrasi MHP de büyük bir parcalanma olacagini saniyorum.Birlesmeliyiz.Ercigeste 3 agustos günü 1000 degil 25 milyon gönül vardi oraya gelmek isteyipte haber alamayan imkanlari el vermeyen milyonlarca gönül ordaydi.Bizi hareket icinde hor görenler asagilamak isteyener sunu unutmamali bu ocak atesi yakilirken siz yoktunuz biz vardik bu atesi söndürmeye degil sizin aga babalarinizin bile gücü yetmedi sizinde yetmeyecek YETER ARTIK CEKIN O KIRLI ELLERINIZI EMANETIN ÜZERINDEN.... Gerekirse YENI BIR PARTI ILE BASBUGUN EMANETINE SAHIP CIKARIZ: |
||