Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Duyurular

Konu: izin çıkmasada ordayız diyenler...

Sayfa: [ 1 ] 2 3

mysTurk 18.07.2008 04:53:53
ben iptal kararırını ilk duyduğum gün sinirden ağlamış ve kendime söz vermiş, "hiç kimse çıkmazsa ben tek başıma çıkar yaylada bağdaş kurur akşama kadar otururum demiştim.. gerçi biliyordum benim gibi düşünen benim hisseden binlerce ülküdaşım olduğunu.Ve siteyi görünce haksız olmadığımı anladım.Bu site sayesinde yeşerdi umutlarım lakin bugün iki gündür giremediğim siteye girip iptal kararını görünce yeşeren umutlarım ellerimde soldu deyim yerindeyse ama bugün iptal kararınını duyduyğum kararlılıkla:

"hiç kimse çıkmazsa ben tek başıma çıkar yaylada bağdaş kurur akşama kadar otururum"  diyorum benim gibi düşünen ülküdaşlarım bu başlık altına imza atsın.. İnadına 3 ağustos günü orda buluşalım.

18.07.2008 04:56:27
mysTürk 3 kişi olduk erciyeste  Gülümseme 3 agustos gec olur 2 sinde orada olup gece cay icmek var bosver sen 2 sinde gel

tolga 18.07.2008 06:24:17
dörtl eyelim kardeşimm

18.07.2008 06:30:32
yok mu artıran

YanlızKurt/Balıkesir 18.07.2008 07:38:05
2 kişiyiz kardeş 2 agustos gecesi ordayız.. 6 olduk...

tolga 18.07.2008 07:45:00
hakikaten anlıyamamadığım şey..kurultayın iptali nden sonra bu iznin alınamayacağı zaten aşikardı.
peki bu sitenin amacı ney? burada yazıyor olmanın amacı günübirlik mhp muhalefetinin dışında gerçek anlamda
amatörde olsa bir organizasyon hazırlayıp( amaç ülküocaklarına bir alternatif olmamalı kanımca..) orada bulunuyor olmak .devam eden senelerde bu kurultayın tekrar devam edeceğine eminim.

ilker 18.07.2008 07:47:27
bende varım 7 ledik

BAŞKAN 18.07.2008 11:57:57
Bunu yazmaya gerek dahi duymuyoruz. Biz orada olacağız...
Biz program için izin istedik...
Program da olmayıverir...

tckay1 18.07.2008 14:16:46
Ben de Erciyes'teyim!!!!

bilgemete 18.07.2008 14:27:02
Alıntı
hakikaten anlıyamamadığım şey..kurultayın iptali nden sonra bu iznin alınamayacağı zaten aşikardı.
Kıymetli ülküdaşım tolga izin almaya çalışmamızın sebebi oraya gelen ülküdaşlarımızın temel ihtiyacı olan elektrik,tuvalet vs. karşılayabilmek. Ülküdaşlarımızın sıkıntı çekmelerinin önüne geçebilmek ve Ozan Arif konseri ile onların hissiyatlarına tercüman olabilmekti. Ama maalesef izin alamadık. Kayseri Valiliği güvenlik vs. gerekçelerle izin vermedi. Allah nasip ederse seneye yapacağımız İZİNLİ Kurultayın hazırlıklarına şimdiden başladık.
Ayrıca biz zaten orada olacağız derdimiz uzak yerlerden gelecek ülküdaşlarımızın rahat etmesi idi.

dilos-_-38 18.07.2008 14:52:33
merak etmeyinn biz de 4 kişiyizz ve bizim gibi binlerce insan olacak orada gidelimm gidelim sonuna kadar oradayızz gidelimmm ...

YanlızKurt/Balıkesir 21.07.2008 06:33:55
Allah utandırmasın ülküdaşlarım..
Bir yola çıktık... Başbuğ'un emanetini yaşatacağız.. Zamanında Başbuğumuzun da dediği gibi yolumuz uzun ve meşakatlidir. Biz başkoyduk bu yola... İnşallah katılım yüksek olur.. Belki o zaman birileri ne kadar yanlış yapıldığını anlarlar.. Ama anlamazlarsa da kendileri bilir.. Gün gelir hesap sorulur.. Başbuğum hep yolundayız. Yemin ettik karar kesin "Başbuğum hep Yolundayız"... Allah yar ve yardımcımız olsun..

Selam ve Dua ile..

Allah'a emanet olun..

T.T.K.Y

ilker38 21.07.2008 08:02:13
ya sanki herseneki programlar istediğimiz gibimiydi arkadaslar konuk sanatçıların bazılarını hatırlarsanız refahtan milletvekili adayı bile olmaya çıkmadılarmı. kurultay usulüne izin yoksa o gün orda pikniğedemi izin yok.piknik yapıyorum kimin itirazı olabilir.ama bence bu birliğimizi bozmadan devam etmeliyiz.

orhun 21.07.2008 13:56:41
beni de üç kişi sayın 2 si akşamına yetişirim 3 ünde de ordayım sırf inadına hataydan geleceğim sadece orda olmak için arabasında ses sistemi getirebilen olursa müzikler bende ozan arif ve ne istiyorsanız.

DeliKurt07 22.07.2008 07:28:14
ben ve arkadaşlarım ANKARADAN geliyoruz her sene ERCİYESTE Bbuluşup hasret giderdiğimiz YUSUFİYELİ ABİMİZ ve arkadaşlarıda ORDUdan geliyorlar yine. orada buluşuruz...Sayı vermiyorum. BİR TÜRK CİHANA BEDELDİR.
Not: yusufiyeli ŞEREF abim her sene kendi çadırında kalmam için bana baskı yapar gecede en erken kendisi yatar ben çadırda yatmak istediğimdede beni çık kapıda yat senin tulumun var yer yok burda diye kovar. Ne yapalım bu sene yine dışarda yatacaz emir büyük yerden.

Sayfa: [ 1 ] 2 3