Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => DESTEK OLUNUZ

Konu: HAREKETE GEÇMEK LAZIM

Sayfa: [ 1 ]

ruhikiliçkiran 18.07.2008 02:07:00
Evet  bir ozanımız böyle diyordu,bizi coşturmak için.Fakat oda ne.Lider  ve  yardımcılarından  sakın ha?Oturun,oturduğunuz,yerde,suya sabuna dokunmayın,sakın dışarıya çıkmayın,hiçbir şeye karışmayın emri geldi.Ülkücü,milliyetçi harekette liderin emrine itaat  esastır,temel ilkedir.Bu  bize  cennetmekân  Başbuğ  Türkeş'in umdesidir.MHP'nin kim  ne derse desin  %18  oy alması da  Başbuğun  eseridir,ki  bu  hareket   %50  oy aalmaya da  muktedirdir.Ama  çalışıldığı  takdirde.Ama  şimdiki  MHP   bırakın  çalışmayı,yaz aylarında  grup  toplantısı dahi  yapmıyor,TV'lere  ropörtaj  vermiyor,eylem yapmayı,Erciyesi yasaklıyor,üyeleri ihraç ediyor.Diğer liderler seçim ve seçim dışı süreçte  sürekli  çalışma  gezisi yaparken,MHP lideri  sınırlı sayıda gezi  yapıyor ve  ancak  onun  ürününü alıyor.MHP'nin  kaleleri birer birer zapt ediliyor.Amma   o  başbuğ  Türkeş'ti.Onun  sayesinde  ülkücü  hareket kuruldu,dünyaya  dal budak saldı.70'li  yıllarda  Kerkük'ü  ziyaret  eden  Cumhurbaşkanı  Fahri  KORUTÜRK'ü  karşılama töreninde  Kerkük'lü Türkler  Başbuğ Türkeş  sloganlarıyla  karşılamışlardır.Fakat  bu  cumhurbaşkanı  Türkiye'ye döndükten sonra Pantürkist tehlikeyi  işaret etmiş,Türkiyede ve Irakta   Türk  avı  başlatılmıştır.
Genel başkanın sağlık  problemleri varsa  onun da  çaresi  vardır.Gün durma zamanı değildir,önümüzde  mahalli seçimler var.Şunu herkes  biliyor,özellikle  akp  herşeyde olduğu  gibi bunu  çatır çatır kullanıyor.Genel seçimleri almanın yolu,mahalli seçimlerden geçer.Bakınız  MHP  daha  dün  hazırlattığı   301  afişlerini  bile  reklam tabelalarına  astıramadı.Niye,çünkü fırıldak ve emireri akp'li belediye başkanları  izin  vermedi.Görünen köy klavuz istemez.Birşeyler yapılmazsa seçimlerde de aynısı olacaktır.ALLAH TÜRKÜ  KORUSUN VE YÜCELTSİN.

tengiz 18.07.2008 02:25:24
Genel merkez ve kurşun askerleri ''bakınız başbuğ zamanında mhp'nin oyları %5'i geçmiyordu .devlet bahçeli geldi oylarımız %18'e yükseldi diyerek ''başbuğun izlediği siyaset doğru olsaydı %5 almazdı diyerek ''cennet mekan başbuğumuza bile dil uzatma cüreti gösterebilmişlerdir.12 eylül öncesi izlenilen siyasetin yanlış olduğunu belirten ''elma kurtları'anlaşılan TÜRKEŞ MİSYONU'NU bitirmeye kararlı görünüyorlar.geçmişte alınan %18'lik başarının bahçelinin eseri olduğunu zannediyorlar.Halbuki gerçek bunun tam tersidir.

Şu anda genel başkan ve genel merkezin izlediği siyasete nereden bakılırsa bakılsın art niyetlidir ve kötü maksatlıdır.Milliyetçi Hareket Partisi’nin ne yapmak istediğini anlamak mümkün değil.İlk şaşırtıcı adımlarını seçimden hemen sonra Cumhurbaşkanlığı seçiminde Genel Kurul’a katılacaklarını söyleyerek attılar ve A.GÜL'ü türk milletini ab'ye şikayet eden 'ne mutlu türküm demek ilkelliktir'Diyen birisinin çankaya'ya çıkmasına yardımcı oldular.

AKP’ye sert eleştiriler yönelterek Meclis’e giren MHP; Meclis çatısı altında AKP’nin bastonu gibi oldu.
Ne zaman aksamaya başlasalar, MHP imdada yetişiyor ve MHP’ye tutunarak ayağa kalkıyorlar. bu şartlar altında insanın aklına ister istemez şöyle bir şey aklına geliyor. Devlet Bahçeli, Tayyip Erdoğan’a gidip AKP listelerinden aday olmak istediği söyleyebilirdi.

Son söz:Arkadaşlar ben başta mhp genel başkanı devlet bahçeli ve yönetimden şikayetçiyim.Bizlerden oy isteyip 'siyasi terörist 'ilan ettiği erdoğandan hesap soracağım diyerek söğütte elini sıkan sizinle beraber çalışalım diyerek her konuda akp'nin payandası olan mhp yönetimine hakkımı ve oyumu helal etmiyorum.Kendi istediği ile tabanın yüzde 90'nın istemediği bir genel başkanla daha fazla devam etmek bizleri bitirme noktasına getirmiştir.Çevresindeki siyasi rantçılar olduğu sürece devlet beyi orada tutmaya devam edecektir.

mhp ve ülkücü hareket kan kaybediyor devlet bey sayesinde hareket her geçen gün yara alıyor.

ÇÖZÜM NEDİR diye soracak olursanız,çözüm isteyenlerin üzerine saldıran genel merkezin aynı şartlarla indirilmesi vacip olmuştur.

yeniden türk milliyetçiliği(y-tm)

iyiadaminbiri 05.08.2008 12:25:22
bende bıktım
insan içine çıkamaz
oldum
bi dönem ecevitin bastonu bidönem tayipin bastonu bakalım bundan sonra kimin bastonu diyecekler bize
artık ben türkelinde dik durmak istiyorum
baston olmakda istemiyorum bastona ihitiyaç duymakta

bencede harekete geçmek lazım

bize lider gerek
biz lidere bağlılıktan gurur duyarız
yeterki lider lider olsun

yamtar1 05.08.2008 14:40:37
Alıntı
Ülkücü,milliyetçi harekette liderin emrine itaat  esastır,temel ilkedir.Bu  bize  cennetmekân  Başbuğ  Türkeş'in umdesidir

Sayın ruhikilickiran, baştan sona haklısınız. Başbuğumuz, lidere itaati esas ilke olarak bizlere öğretmiştir. Ancak maalesef Türk Eğitim Sisteminin sonucu olarak kavramlar birbirine karıştırılmakta ve lider ile genel başkan dahi tefrik edilememektedir daha doğrusu şuurlu olarak genel başkanı lider olarak yutturmak isteyenler bulunmaktadır. Bunun en güzel örneği MHP Genel Başkanı'nın illa da lider olarak gösterilmeye çalışılmasıdır. MHP Genel Başkanı'nın seçtikleri onu genel başkan seçmişlerdir. Bu kişiler bu işi yaparken herhalde ülkücü harekete lider seçmediler.

Hal böyle olunca bir şekilde MHP genel başkanı olan her zatı lider olarak kabul mü edeceğiz? Sapla-samanı ayırt etme zamanımız hâlâ gelmedi mi?

paşatambay 06.06.2009 01:51:34
siteyi ülküdaşlarımıza duyuralım

olcay 02.07.2009 18:52:42
Arkadaşlar, kibar olmanıza hiç gerek yok. Milliyetçilere lider olarak yutturulmak istenen kişi Türkiyemizi batırmaya çalışan Abd. güdümündeki Gladyonun Türkiye.deki saç ayaklarından birisidir.Açıkça;biri ülkeyi yöneten, diğer ikisi de ona muhalefet ediyor gözüken 2 muhalefet partisidir. Milli hedeflerimiz olan 'Kırmızı Çizgilerimizi' tartışıyoruz,demokratiğiz yozlaşması adı altında yok etmeye çalışan,ülkücü hareketin temel prensibi olan 'hareket' kabiliyetimizi yok etmeye çalışan, terörist maşalarıyla el sıkışan,yurt dışında - hemde Çin işgali altındaki Uygur ülkesinde - keyifle göbek atan kişiler ;ülkücü olamaz, ülkücüleri temsil edemez, Milli Hareketi yönetemez . Hatta en yakın Kurultayda devrilip 'Vatan Hainliği' ile yargılanmaları gerekir.
Sancılı Türkiyemizi önce bu 'döneklerden' sonra da diğer 'ŞER' güçlerden temizlememiz çok yakındır.
Bütün gücümüzü Büyük Kurultayın bir an önce yapılması için harcamalıyız.
Türk Milliyetçileri, ayaklarına dolaşan bu çakal-sürüngen karışımı yaratıklardan bir an önce kurtulmalıdır.

03.07.2009 08:01:42
SELAMÜNALEYKÜM Sevgili kılıçkıran ve tenğiz sizleri anlıyorumda  bunları konuşma yeri
bu site değildir. kardeş sitelerde bunlar hep tartışıldı devam edenlerde var. ne değişti varmı,
değişen birşey birbirimizin kalplerini kırıyoruz bilerek,veya bilmeyerek, kardeşlerim bazılarının
istediği bizim birbirimize düşmemizdir ve düşenlerimiz de var.istanbulda olduğu gibi bence
sizde benim gibi ALLAHIN adaletine ğüvenin ALLAHIN adaleti erğeç tecelli edecektir.bu vesile
ile sizleri ve arkadaşlarınızı   1- 2 AĞUSTOSTA tekir yaylasında görüşmek dileğiyle
ALLAHA EMANET OLUN  O neylerse ğüzel eyler.. ATO

osmanokul 06.07.2009 02:22:37
Bütün ülküdaşalrımın görüşlerine katılıyorum. Ülkücü dik durmalıdır.

Işbara Alp 14.03.2010 14:17:52
ülküdaşlarım ne olursa olsun bizler birbirimize düşmeyelim kurt başlıklı sancağın altında üç hilalin altında toplanalım bugün tkpliler dev-yol dev-solcular meydanlarda orda burda her yerdeler eylemlerini yapıyorlar seslerini duyuruyorlar ülkücü gençlik ölmedi bitmedi bizler buradayız perdenin arkasındayız  öncelikle genel merkezdekilere dosta ve düşmana karşı ERCİYES KURULTAYINI toplayıp Herkese gücümüzü göstermeliyiz diye düşünüyorum hepinize saygılar sunuyorum...

Sayfa: [ 1 ]