|
||
| yıllardır idareyi elinde tutan beylere sesleniyorum. Ya siz bizden değilsiniz, Yada biz sizden değiliz. bundan önce ülkücü hareket engellenemez diye bağıran bozkurtlar yani biz bundan sonra şöyle bağıracağız ÜLKÜCÜ HAREKET ENGEL TANIMAZ. tarih tebaya zulmeden firavunların sonunun hiçte yalan dünyada sürdükleri saltanat gibi olmadığını göstermiştir. inancım odurki zulmünüzün karşılığını fazlasıyla alacaksınız. benim üzüldüğüm nokta bu kadar büyük bir camianın içerisinde hiçmi baş olacak büyüğümüz kalmadıda görmüyor bu zulmü. elbette tarih onlardan hesap soracak ahirette kişisel olarak hesaba çekilecekler ama bize sorulmayacakmı ölmeden kendinizi hesaba çekmiyormusunuz ben ne yaptım diye. haksızlık karşısında susan dil vallahi şeytan dilidir. ama burada konuşmakta boş laftan ibarettir. buraya kadardı biz yapacaktık onlar yaptırmadı diyen varsa ozmn vallahi şow yapmış demektir. maksat erciyese çıkmaksa herzaman çıkılır maksat tavır koymaksa tek yumruk olmaksa davaya sahip çıkmaksa vazgeçmek yok...... her hesabın bir tersi her hükmün süresi var. Tilkinin bir hükmü varsa birde KURT TÖRESİ VAR BİR BOZKURT TÖRESİ VAR. BİR BOZKURT TÖRESİ VAR. |
||
|
||
| genel başkan adayına diktatörlük yapıp seni burda görmeyim bilmem kac metre yaklaşamazsın diyen bir lider!!! var karşımızda oda biliyor sevilmediğini. sevildigini bilse topunuz aday olun yine kim secilecek görürüz derdi.konuşmayı bilmez,taban sevmez hala tepemizde duruyor indirecek adam yok mu | ||
|
||
| Nereden nereye geldik? Ülkücü hareketi engelleyen bu takım en kısa sürede değiştirlmelidir. | ||
|
||
| Ya daha mert biri yok mu bizi seven biri davasını koruyacak biri.. bi dağımız vardıı benliğimizi kazandığımız orayı bile bize çok gören adamdan ne bekliyoruz dahaa yaa neee nee nee soruyorum ne yapabilir bu adam daha fazlaa !!!!??? | ||
|
||
| KAYSERİLİ ÜLKÜDAŞLARIM, DAVAYA İHANET VAR SİZ NERDESİNİZ ? ERCİYES TEKİR YAYLASI ELİMİZDEN ALINDI SİZ NERDESİNİZ, BAŞBUĞUN MİRASI YOK EDİLİYOR SİZ NERDESİNİZ ? TÜRK DÜNYASINA MAL OLMUŞ KURULTAYIMIZ İPTAL EDİLİYOR SİZ NERDESİNİZ ? ÜLKÜMÜZ ELDEN GİDİYOR SEVDAMIZ TARİHE KARIŞIYOR SİZ NERDESİNİZ ? ERCİYES TEKİR YAYLASI BUNDAN SONRA ELİMİZE GEÇMEYECEK MİRAS ELDEN GİDİYOR SİZ NERDESİNİZ ? BOZKURTLARIMIN YUVASI YIKILIYOR SİZ NERDESİNİZ ? ASENALARIM YETİM ÖKSÜZ BIRAKILIYOR SİZ NERDESİNİZ ? VELHASIL KAYSERİLİM NERDESİNİZ ÜLKÜDAŞLARIM NERDESİNİZ BOZKURTLARIM ASENALARIM NERDESİNİZ NERDESİNİZ NERDE.... | ||
|
||
| Her hesabın bir tersi her hükmün süresi var. Tilkinin bir hükmü varsa birde KURT TÖRESİ VAR BİR BOZKURT TÖRESİ VAR. BİR BOZKURT TÖRESİ VAR. | ||
|
||
| İnaşallah ÜLKÜCÜ HAREKET gerektiği ivmeyi kazanacak, bu seneki ERCİYES KURULTAYI yeniden uyanışın başlangıcı olacak. | ||