Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: Erciyes baş'sız olmaz

Sayfa: [ 1 ]

ulug_bey 17.07.2008 14:52:43
İşte her türlü iyi niyete rağmen ülkücüler başsız kaldığı için,bu siteyi kurup erciyes zafer kurultayının yapılması için gece gündüz çalışan gönüldaşlarımızında çabaları erciyeste toplanmak için yeterli olmadı.

Değerli Türk milliyetçiler,Türkçüler...

Her kafadan ses çıkmaması için ülkücülerin belirliyeceği bir lider etrafında kenetlenerek,birlikte hareket etmemizin sayısız faydası olduğu bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır.Bizler çoğunluktayız aynı şeyleri düşünüyoruz ama malesef bir araya gelemiyoruz.Bunun şüphesiz farklı ve haklı sebepleri vardır.Ama eğer bizler BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN MİSYONUNA sahip çıkacaksak birlikte hareket etmek zorundayız.

Öncelikle nefsimizi yenmemiz ve samimiyetle bu dava için yola çıkmamız lazımdır.Ülküdaşlık hukukumuzun bilincinde ,ülküdaşlık şuurunda,bozkurtların kardeşliğini tesis ederek ''Sen ben kavgasından uzaklaşarak,hepimiz bu davanın bir neferi bireyi olarak hiç bir makam ve ikbal beklemeden inandığımız Türk_islam ülküsü doğrultusunda bugünden tezi yok çalışmalarımıza başlamamız lazımdır.

Yine bizlerin başaramadığı biraraya gelememek,kimseyi beğenmemek,herkesin kendisini her yere yakıştırdığı,liyakata,bilgiye,ehliyete,karizmaya,üstün yeteneklere,yüksek donanımlı olayları önceden bilebilen,ani olaylar karşısında risk alabilen,tavır koyabilen ''BİR BAŞ''BİR LİDER etrafında azami müştereklerde buluşarak

Şimdiye kadar yapamadığımız beceremediğimiz birliğe ihtiyacımız vardır.bizlerin dağınıklığından istifade edenler şöyle demektedir.genel merkeze muhalefet edenler sadece bir kaç gün bağırır çağırır ondan ondan sonra bu olayıda diğerleri gibi unutur giderler.

Erciyes zaferkurultayını ve başta ülkü ocaklarının kapatılması olaylarında olduğu gibi unutmadan ATATÜRK_TÜRKEŞ çizgisinde türkbirliğinden yana tavizsiz türk milliyetçiliği anlayışımızda hedefimiz

MHP'Yİ İŞGAL EDENLERDEN KURTARMAKTIR.

ALLAH C.C. YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

T.T.K.

Saygılarımla

yeniden türk milliyetçiliği(y-tm)

bilgemete 17.07.2008 15:17:54
Alıntı
tavır koyabilen ''BİR BAŞ''BİR LİDER

Sayın ulug_bey anlaşılan siz kendinize bir baş bir lider bulmuşsunuz. Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ gibi bir lidere layık birini bulursak etrafında toplanırız ama maalesef bulamadık. Günümüzde ben sizin lideriniz olayım diye ortaya çıkanların bir yerlerle bağlantısı var. Yaptıkları icraatlar, kullandıkları ifadeler, geçmişteki sıfatları vs. vs. hep şaibeli. Hal böyle olunca da düşün peşime diyenleri lider olarak görmek yerine önce bir araya gelmeliyiz. birlik olduktan sonra Lideri Millet mutlaka bulur ve sen bizim Liderimiz ol der.

tengiz 18.07.2008 02:27:20
Yapılacak iş organize olmak kabul görecek bir lider etrafında kenetlenerek mhp'yi işgal edenlerden partimizi kurtarmak.Yarın çok geç olabilir.

MHP'nin kapısına kilit vuruldu vurulacak.!!!

oguzsoylum 12.08.2008 01:40:03
EVET ÖNEMLİ OLAN ORGANİZE OLMAK.ÖTESİ KOLAY BİR BOZKURT DÜŞER ÖNÜMÜZE.BİR YUSUF YÜZLÜ DÜŞER ÖNÜMÜZE

hkilic18 12.08.2008 09:42:00
Allah bu necip millete en zor zamanlarında bir kahraman göndermiştir. öyle görünüyorki bunlar daha iyi günlerimiz. yoksa Cenab-ı yaradan islama kılıçlık yapmış Türk ordusunu başsız koymazdı. nasılki evliyaların, enbiyaların, şühedaların yüzü suyu hürmetine bizi susuz, havasız, nefessiz, vatansız koymadığı gibi. ne varki gidişatımız hiçde içaçıcı değil. ne sahip olduklarımızın kıymetini biliyoruz, nede onları gelecek nesillere aktarabilme yüceliğini gösterebiliyoruz. tüketiyoruz tüketiyoruz. en baştada bizleri hayvanlardan ayıran insani özelliklerimizi tüketiyoruz. konuşarak anlaşabilme özelliğimizi kaybediyoruz. Hak ve haklının yanında olabilme özelliğimizi zaten kaybetmişiz. para kimde güçlü kim anam babam odur diyebilmiş insanoglu. onuru, gururu, ülküsünü hiç sayar olmuş. ahde vefa nın sözcük anlamını bile bilmeyenler var. ukalalık, laşkalık, büyüğünü, küçüğünü bilmeme, laubalilik, giyim kuşamdan tutunda saçını başını batılı budalalar gibi kestirip renkten renge sokan hüviyetinde Türk yazan oglanlar kızlar Başbugumuzunda uyardığı üzere bizanstan geçme hastalıklar doğusundan batısına tüm ülkemizi sardığı gibi malesef ülkücü camiayıda etkilemiş lakin ülkücü camiayı diğerlerinden ayıran özellik, bu erezyona ragmen siyasi platformda olmasada sosyal alanda bazılarının zannettiği gibi üç beş kişiyle fakat bize göre milyonlara bedel yüreklerle  o anki konumunu, kaybedebilecekleri maddi manevi haklarını düşünmeksizin bu degerlere sahip çıkma adına faliyetler yapabilmeleri gerektiğinde tavır koyabilmeleri değilmidir. problemlerimiz belli ama bana göre çözüm ne yeni bir baş aramak nede başka mecralara kaymak zaten istedikleride bu değimli?. amacları ve uygulananlar aşikar Türkeş ismini mhp den soyutlamak onun emanetlerine sahip çıkmamak ülkücüleri tasnif etmek. biz öncelikle bunun bilincinde olacağız ve kendimizi bir tartacağız biz davanın neresindeyiz. Ben başbugun ilkeleri arasında ''devletçilik'' diye bir ilkeye rastlamadım. ondan sonra gelen de lider değil sadece genel başkandır benim için diyebiliyorsak biri gider biri gelir mutlaka. ve lakin dava yine ülkücülerin davası. ülkücüler yine yüksek karakterli Türk olmak zorunda. önce kendini sonra yanındakini düzeltmek zorunda. ve mümkün oldugunca çabuk bir şekilde 3 agustosta erciyeste yakılan ataşe katılmak zorunda. yeniden bu ocakta kavrulmak için. içimizde eskiden kalma kirli duyguları yok edip yeniden doğmak için. kimse kendisine baş aramaya kalkmasın önce kendi içindeki cevheri çıkartsın ortaya. Ulu önderin dediği gibi bu cevher bizim en kıymetli hazinemizdir. ondan sonrası kendiliğinden şekillenecektir inşallah. ülkemizin kurtuluşuda bence insanımızın özüne dönmesi ve devlet politikalarımızında buna göre şekillendirilmesiyle olacaktır. daha fazlasını kaybetmeden haydi ülkücüler dirilişe. senin şahlanışın vatanın şahlanışıdır. her ülkücü kendisini bu davanın savcısı gibi görürse, ülkücülerin siyasetteki temsilcisi mhp nin çatısı altında görev yapan teşkilatının bu sorumluluğu taşıyıp taşıyamadığını sorgulayabilirse ve bu bilincle ülkücü mahkemeyi kurdugunu düşünürse elbette adaletli bir hakim çıkıp senin vereceğin kararını onayacaktır. kimse kendisini yok saymasın azımsamasın. bir çığ gibi büyümek zorundayız. herkesi bu kutlu davaya hizmete davet ediyorum.

Asıl Hayat -ya da- Asil Hayat

Bu kirli denizden
Bir damla gibi kopup
Yüzümü gerçeğe çevireceğim
Ya beni unutacak yörüngesiz insanlar,
Ya benimle gelecek.
Geride bir yığın yaldız tortusu
Geride bir yığın aptal uykusu
Anladım, asıl hayat
Yanarak yaşamakmış
Güneş gibi
Ateş gibi