|
||
BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN DEĞERLİ EVLATLARI,
18 YILDIR, ERCİYES DAĞI TEKİR YAYLASINDA HER AĞUSTOS AYINDA YAPILMAKTA OLAN “ERCİYES ZAFER KURULTAYI" KAMUOYUNA MAKUL VE MANTIKLI BİR AÇIKLAMA YAPILMADAN İPTAL EDİLMİŞTİR. BU KARARIN YANLIŞLIĞINA İNANAN VE KURULTAYIN DEVAM ETTİRİLMESİNİ İSTEYEN TÜRK MİLLİYETÇİLERİ TARAFINDAN WWW.ERCİYESZAFERKURULTAYİ. ORG KURULMUŞTUR. 19. KURULTAYIN YAPILABİLMESİ İÇİN ÜLKÜCÜLERİN GİRİŞİMİ İLE BİR KOMİSYON OLUŞTURULARAK RESMİ MAKAMLARA GEREKLİ BAŞVURULAR YAPILMIŞ, İZİN VERİLECEĞİNE KESİN GÖZÜ İLE BAKILDIĞI İÇİN (ÇÜNKÜ ÜLKEMİZDE YASADIŞI, BÖLÜCÜ VE YIKICI ÖRGÜTLER BİLE BIRAKINIZ DAĞLARI BÜYÜK ŞEHİRLERİN GÖBEĞİNDE İZİNLİ- İZİNSİZ PROGRAMLAR DÜZENLEMEKTEDİRLER.) KURULTAY HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİLMİŞTİR. ANCAK, NE YAZIK Kİ, KURULTAYIN YAPILABİLMESİ İÇİN GEREKLİ OLAN İZİN, RESMİ MAKAMLAR TARAFINDAN VERİLMEMİŞTİR. BU DURUMDA KURULTAY HAZIRLIKLARINA SON VERİLMİŞTİR. BİLİNMESİNİ İSTERİZ Kİ; BU YIL OLMAZSA GELECEK YIL… TÜRK MİLLETİNİN KURULTAY GELENEĞİ MUTLAKA AMA MUTLAKA DEVAM ETTİRİLECEK, BİR ARAYA GELECEK YÜZ BİNLERCE ÜLKÜCÜ RUHUN TÜRK DÜŞMANLARINI ÜRKÜTEN HAYKIRIŞI DAHA DA GÜÇLÜ OLACAKTIR. WWW.ERCİYESZAFERKURULTAYİ.ORG |
||
|
||
| İzin vermekle (vermemekle) yetkili makamlara bir kaç soru: 1. Zafer kurultayında Türk bayrağının yırtılacağı istihbaratı mı aldınız, 2. Silahli çatışmalar yapılıp insanların öldürüleceğini mi duydunuz, 3. Belediye otobüsleri, polis araçları ve işyerlerinin kundaklanacağı ihbarı mı yapıldı, 4. Ülkeyi bölme kararları alınacağını mı duydunuz, 5. Yoksa orada bölücülerle el sıkışmayacağımızı duyunca mı izin vermediniz. 6. Şimdi en hassas soruya geldik: İzin vermeme kararınız hür iradenizle verilmiş bir karar mıdır? Haydi cevap verin de kargalar bile gülsün cevaplarınıza, saygıdeğer hür iradeli yetkililerimiz. |
||
|
||
| Hür iradeliler yetkili, yetkililer hür iradeli olmaz gibime geliyor. | ||
|
||
İzin vermekle (vermemekle) yetkili makamlara bir kaç soru: Bence de idareciler (Emir erleri) haklı Çünkü sırasımı şimdi. Türkiyeyi bir raya oturtmuşken siz tutup o raydan çıkarmaya çalışıyorsunuz...1. Zafer kurultayında Türk bayrağının yırtılacağı istihbaratı mı aldınız, 2. Silahli çatışmalar yapılıp insanların öldürüleceğini mi duydunuz, 3. Belediye otobüsleri, polis araçları ve işyerlerinin kundaklanacağı ihbarı mı yapıldı, 4. Ülkeyi bölme kararları alınacağını mı duydunuz, 5. Yoksa orada bölücülerle el sıkışmayacağımızı duyunca mı izin vermediniz. 6. Şimdi en hassas soruya geldik: İzin vermeme kararınız hür iradenizle verilmiş bir karar mıdır? Haydi cevap verin de kargalar bile gülsün cevaplarınıza, saygıdeğer hür iradeli yetkililerimiz. Katılıyorum sayın emir kulları size katılıyorum... Ancak sinirimden, gülmekten katılıyorum... Krallarınız da siz de Komik oluyorsunuz komik... |
||
|
||
İzin vermekle (vermemekle) yetkili makamlara bir kaç soru: başka sorum yok
1. Zafer kurultayında Türk bayrağının yırtılacağı istihbaratı mı aldınız, 2. Silahli çatışmalar yapılıp insanların öldürüleceğini mi duydunuz, 3. Belediye otobüsleri, polis araçları ve işyerlerinin kundaklanacağı ihbarı mı yapıldı, 4. Ülkeyi bölme kararları alınacağını mı duydunuz, 5. Yoksa orada bölücülerle el sıkışmayacağımızı duyunca mı izin vermediniz. 6. Şimdi en hassas soruya geldik: İzin vermeme kararınız hür iradenizle verilmiş bir karar mıdır? Haydi cevap verin de kargalar bile gülsün cevaplarınıza, saygıdeğer hür iradeli yetkililerimiz. |
||
|
||
| 80'li yıllar... İhtilal sonrası bazıları vatandaşlıktan çıkarılıyor, bazıları affediliyor, affedilip gelenler mevcut yönetimin borazanlığını yapıyorlar. Bir hikaye yayıldı bizim çevrede. Ozan Arif'e de teklif etmişler. "Gel 12 Eylülü övücü birşeyler söyle de seni de affedelim" diye. Ozan Arif düşünmüş, sonra üzülmüş, "Bana böyle bir teklifle geldiklerine göre karakter zaafı mı gösteriyorum" demiş ve meşhur "Ben 12 Eylülün nesini seveceğim"i söylemiş. İşin doğrusunu elbette Ozan Arif bilir ama yayılan hikaye budur. Şimdiii... Kurultay'la ilgili olarak elbette yapılmasını istiyordum ama içimde bir kaygı da vardı. Sistem buna izin verir mi? Düşünüyordum, mevcut yapıya rağmen iznin verilmesi aceba bizim karakter zaafımıza mı işaret ederdi. Tepedeki zaafiyet aceba bize de sirayet etmiş miydi. Bu kaygıları taşırken izin verilmediği haberi geldi. Sarsılmadım. Bu kutlu bir yenilgiydi bana göre. Tepedeki kokuşmuşluğa rağmen camia tertemiz kalmıştı. Ve bu tertemiz kalmış yapının isteklerinin engellenmesi gayet normaldi. ... Keser döner sap döner. Kralların kuklaları, bu yapıyı bozamayacak, bu tertemiz yapı kurultayları bir şekilde devam ettirecektir. |
||
|
||
İzin vermekle (vermemekle) yetkili makamlara bir kaç soru: 1. Zafer kurultayında Türk bayrağının yırtılacağı istihbaratı mı aldınız, 2. Silahli çatışmalar yapılıp insanların öldürüleceğini mi duydunuz, 3. Belediye otobüsleri, polis araçları ve işyerlerinin kundaklanacağı ihbarı mı yapıldı, 4. Ülkeyi bölme kararları alınacağını mı duydunuz, 5. Yoksa orada bölücülerle el sıkışmayacağımızı duyunca mı izin vermediniz. 6. Şimdi en hassas soruya geldik: İzin vermeme kararınız hür iradenizle verilmiş bir karar mıdır? Haydi cevap verin de kargalar bile gülsün cevaplarınıza, saygıdeğer hür iradeli yetkililerimiz. Ama bu sorulara nasıl cevap vereceklerini sormaları gerekecek birilerine, "Hür iradeli" yetkililerimiz ancak o zaman cevap verebilirler. |
||
|
||
| İradesi ipotekli yetkisizler neden çekindiler? Yıllardır yapılan kurultaylarda hangi olumsuz bir olaya rastlanmış? Kim kimi öldürmüş? Vatanı parçalamak için sinsi planlar mı yapılmış? | ||
|
||
| kimsenin babasının çiftligi degil erciyes cadır kurmakta mı yasak ben cıkıyorum erciyes'e site yönetiminden de ricam kurultay yoksa herkes cadır kurmaya gelsin | ||
|
||
| iptalmiş vayyy bee BEN ORDA OLACAGIM GÜCÜ YETEN VARSA İNDİRSİN ORDAN KONSER ÖNEMLİ DEGİL KENDİM OTURUR YAD EDERİM ÇAYIMI İÇERİM SİZE İNATTTTT ORDAYIMMMM MARAŞ DELİSİ | ||
|
||
| BİZDE ORDAYIZ... CAZİLİ BOZKURTLAR. |
||
|
||
| 2 Ağustos 2008 Saat 23:00 civarı birsey.. Tekir yaylasındayım... Çayım demlenmiş... Rüzgar Kurt başlı sancağımı dalgalandırıyor.. Yakmışım bi uzun 2000 demli tek şekerli çayım... başka bşy istemiorum Allah'tan. herkesi beklerim çayımdan içmeye.. | ||
|
||
| diyeceğim şudur ki. kulun bir hasebı varsa allah'ın da bir hesabı var.köpeğin efendisi varsa kurt'un da tanrısı var.bu böyle biline | ||