Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE!

Konu: Ülkücü Hareket Engelleniyor Mu yoksa?

Sayfa: [ 1 ]

YanlızKurt/Balıkesir 17.07.2008 09:01:38
Yılmayan, yıkılmayan ülkücü gençler vaz mı geçicek? Hareketimiz engelleniyor mu yoksa?

ilker 17.07.2008 14:02:14
maalesef ülkücü gençliği ve hareketi engellemeye çalışan üç beş tane çakal var. şöyle örneklendirelim sinek küçüktür mide bulandırır  bu kişilerde tabiri caizse sinekler bizler birbirimize düşürmeye çalışıyolar  en kısa sürede temizlemek gereklidir.

ulug_bey 17.07.2008 15:12:30
Sahi bileniniz varmı?

Avrupada kaçtane Ülkücü Kuruluş Federasyon vardı.Bahçeli döneminde kaç tane kaldı.Toplantılara binlerce adam katılırken şimdi 100-150 kişi bile toplayamıyorlar.Türkiyede başbuğ döneminde 1700 olan ocak sayımız 600'lere düşmüş 1100 ocak kapatılmıştır.Kocayayla dediler onuda  gördük. Geçmişte Kırk,ellibin kişi katılırken bin kişiyi bile geçmeyen bir tuhaf guruh .İllerde merkezler kapalı,İSTANBUL il teşkilatının hali içler acısı,bırakın ülkücüleri millet çay içmek için bile ziyaretine gelmiyor.kimsecikler yok İlçelerde partiler kapalı.(Resmiyette açık,fiilen kapalı) sadece parti merkezi ile evine gidip gelen kimse ile konuşmayan bölücülere şefkatli ellerini sıkan ama ülkücülere tam tersi kin besleyen bir genel başkan zaten  yurt gezisine  de çıkmıyor.Ortalık toz duman olduğu halde Salı günleri yapılan rutin toplantıyı yapmıyor ... tv'lerden insanlardan kaçan,insanların ellerini bile sıkmaktan imtina eden sıkıncada hemen ellerini yıkayan birisinin kontrolünde ki MHP ye ne oluyor.?Daha doğrusu Ülkücü harekete ne oluyor.

Gerçek şudur...

MHP şu an bahçeli tarafından tatil ediLmiş,kendi yandaşlarınıda tatile gönderip,ülkemizin toz duman olduğu mahalli ve yerel ve genel seçimlerin gündemde olduğu,türk milletinin AKP tarafından inim inim inletildiği bir dönemde ''TÜRK MİLLETİ YOK MU BİZE SAHİP ÇIKAN, BİZİ AKP İKTİDARINDAN KURTARACAK BİRİSİ''derken   fiilen olmasada devlet bahçeli MHP'nin kapısına kilidi vurmuştur. .

çok yakında mhp adının ve ablemin değiştirilmesi gündeme gelecektir.

hala bir şeyler yapamıyoruz.!!!

üzüntüm onadır.

asena35 03.09.2008 05:21:55
meclısın tatıl olmasını normal karsılarım ama MHP tatıle gırmesını hıc anlamadım.cok mu yoruldularda tatıl yapıyorlar.bız ulkenın halını gorerek ulkem'e ne yapıyorlar kaygısı ıcınde uyuyamazken bırıncı derecede sorumlu olanların gozune uyku nasıl gırer?bız caresız bır mıtıng, bır ses duyurma bır ankarayı gozunu actırma gayretı ıcındeyken ankara gozlerını kapatıp kulaklarını tıkama cabası ıcınde sankı.arkadaslar kahroluyorum kafayı yıyecegım nerdeyse.tv lerde nerde acık oturum buluyorsam onunde sabahlıyorum.kıtap okumaktan sası oldum.vatandas boyleyken MHP Nsıl tatıl yapar?olayları gormezlıkten gelerek bızı nereye goturmeye calısıyorlar?sesımız olması gerekenler susmus nerdeyse lâl olmuslar.mıllet,bayrak vatan kavramlarını agızlarına almaktan korkar olmuslar .akp ye destek nasıl verırız dıye kafa yormaktan partının bıtme noktasına geldıgını goremez olmuslar.nerdeyse partı amblemı  sorgulanır duruma gelmısız.gelenekler ayak altına alınmaya calısılarak yok edılme cabası ıcıne gırılmıs,yuzyıllardır var olan turkluk bılıncı yok edılmeye calısııyor..nereye goturuyor MHP BIZI?MHP NEREDE BILIYORMUSUNUZ?

zinnureyn 12.09.2008 09:05:48
Degerli arkadaslar, bizim Vatan icin biseyler yapmamiz lazim, evet ama nasil? artik herkes herseyin farkinda ama icraat yok. Bu yuzden okuyan nesiller olmamiz lazim ki icraat olsun, oturarak bisey yapilmio, baksaniza bugun TBMM ... dolmaya basladi neden cunku onlar okuyolar, bu kurtlar sofrasindan bizi kaldirmaya calisiyorlar.

Kendimden bi ornek vermek istyorum; Ramazan ay i paris in Turkiye konsolosluna evrak icin gittim, ve bi cok oda da ne görim, elinde sigarasi, onunde kahvesi calisiyorlar, bu ne demek oluyo peki bu insanlar oruc tutmuyo, cunku bu insanlar Turk deil bi cogu ne yazikki ..., inanin bu aci bi gercek ama artik onlar icimizdeler.. buna engel olmamiz icin okuyup onemli yerlerde yer almamiz sart ki onlari engelleyelim...

Rabbim Türkü korusun!!!

paşatambay 13.09.2008 14:30:08
EDİTÖRE; değerli editör herkes agzına geleni söyleyebilir ama bu türk milliyetcıliği veya ülkücülük adına olamaz türk milliyetciliği fikir sistemine aykırı bu tip düşüncelerde bu sitede yer almamalı en azında  bu tip insanlar uyarılmalı diye düşünüyorum.
ZENNUREYE;yazınızın hulasası bence şu; aleviler ve kürtler türk değil böyle düşünüyor olabilirsin lakin bu carpık görüş sahsınızı bağlar türk milliyetcilerini bağlamaz ülkücüleri hic bağlamaz, hic düşündünüzmü bu davaya yıllarca hizmet eden kürt kökenli bir ülkücü olsanız ne hissderdiniz? yeniden düşünmenizi ve ülkücülük iddanız varsa yukarıdaki ifadelerinizi düzeltmenizi bekliyorum. saygılar PAŞA TAMBAY

TURAN 13.09.2008 18:38:53
EDİTÖRE; değerli editör herkes agzına geleni söyleyebilir ama bu türk milliyetcıliği veya ülkücülük adına olamaz türk milliyetciliği fikir sistemine aykırı bu tip düşüncelerde bu sitede yer almamalı en azında  bu tip insanlar uyarılmalı diye düşünüyorum.
ZENNUREYE;yazınızın hulasası bence şu; aleviler ve kürtler türk değil böyle düşünüyor olabilirsin lakin bu carpık görüş sahsınızı bağlar türk milliyetcilerini bağlamaz ülkücüleri hic bağlamaz, hic düşündünüzmü bu davaya yıllarca hizmet eden kürt kökenli bir ülkücü olsanız ne hissderdiniz? yeniden düşünmenizi ve ülkücülük iddanız varsa yukarıdaki ifadelerinizi düzeltmenizi bekliyorum. saygılar PAŞA TAMBAY
Sayın paşatambay o yetki sizde de var bu tür yazıları düzeltebilirsiniz. Ben yukarıdaki bölümde düzelttim.

tengiz 05.07.2009 07:47:43
Ülkücü hareket engelleniyor

engelleyenlerin kimler olduğunu herkes biliyor fazla söze gerek yok

yeniden türk milliyetçiliği(y-tm)

erciyeskurdu38 15.07.2009 12:04:08
yerden göğe kadar haklısınız

17.07.2009 09:54:46
ya arkadaslar kim engeliyo ? bu soruyu biz yillardir birbirbimize sorarizz zatenn simdiye kadar hic bir cakal basaramamis bugünmü gerceklesecek ?

BU hareket bu dava bize rahmetli türkesden emanet hepimiz sahip cikacagizz
ülküdaslarimin vazgecmelerinin sebebi baska ne oldugunuda hepimiz bilyioruz
bazi sahislar yüzünden vazgeciyolar ama buda davaya ihanet ediyolar anlamina gelmez belki simdi istedigimiz gibi yürümüyoo ama bu ilerde degisecek biz birligi sagliyaalim amacimizdan hedefimizden caymayalim eski ülküdaslarimizin destekleriyle bilrikde mücadeleimizee son nefesimize kadar devam edelim etirelim bakin bakalim ozm bizii ALLAHdan baskasi durdurabiliyormu ?  Kahkaha

17.07.2009 10:08:50
Sahi bileniniz varmı?

Avrupada kaçtane Ülkücü Kuruluş Federasyon vardı.Bahçeli döneminde kaç tane kaldı.Toplantılara binlerce adam katılırken şimdi 100-150 kişi bile toplayamıyorlar.Türkiyede başbuğ döneminde 1700 olan ocak sayımız 600'lere düşmüş 1100 ocak kapatılmıştır.Kocayayla dediler onuda  gördük. Geçmişte Kırk,ellibin kişi katılırken bin kişiyi bile geçmeyen bir tuhaf guruh .İllerde merkezler kapalı,İSTANBUL il teşkilatının hali içler acısı,bırakın ülkücüleri millet çay içmek için bile ziyaretine gelmiyor.kimsecikler yok İlçelerde partiler kapalı.(Resmiyette açık,fiilen kapalı) sadece parti merkezi ile evine gidip gelen kimse ile konuşmayan bölücülere şefkatli ellerini sıkan ama ülkücülere tam tersi kin besleyen bir genel başkan zaten  yurt gezisine  de çıkmıyor.Ortalık toz duman olduğu halde Salı günleri yapılan rutin toplantıyı yapmıyor ... tv'lerden insanlardan kaçan,insanların ellerini bile sıkmaktan imtina eden sıkıncada hemen ellerini yıkayan birisinin kontrolünde ki MHP ye ne oluyor.?Daha doğrusu Ülkücü harekete ne oluyor.

Gerçek şudur...

MHP şu an bahçeli tarafından tatil ediLmiş,kendi yandaşlarınıda tatile gönderip,ülkemizin toz duman olduğu mahalli ve yerel ve genel seçimlerin gündemde olduğu,türk milletinin AKP tarafından inim inim inletildiği bir dönemde ''TÜRK MİLLETİ YOK MU BİZE SAHİP ÇIKAN, BİZİ AKP İKTİDARINDAN KURTARACAK BİRİSİ''derken   fiilen olmasada devlet bahçeli MHP'nin kapısına kilidi vurmuştur. .

çok yakında mhp adının ve ablemin değiştirilmesi gündeme gelecektir.

hala bir şeyler yapamıyoruz.!!!

üzüntüm onadır.

bahceli basimizdan gitmeden biz üzülmeye devam ederiz sölediklerine katiliyom ve haklsin soydasim

bahceli yüzünden ülkücü hareketde bi cok sey degismisdir türkiyedeki ülküdaslarimiz nasil bilmiyom ama almanyada hersey cok farkli

ya bizim gönüldaslarimiz gercektden saf ve dogrulari göremiyolar yada kendi menfaatleri icin görmemezlikden geliyolar

burada bi ocaga gittigin zmn ocak degil kendini kahveye varmis gibi hissedersin

ocak ocak olmakdan cikmis nesil perisan durumda ne ülküyü anlatan var ne davayi...
kimse ciddiyetin farkinda degil

bazi ocaklarda kapandi zaten basimizdaki büyükler
baskanlar baskan yardimcilari zaten umursamiyo

daha gecen duydum burda almanyada bi ülkü ocagina KÜRDÜN birini baskan yapmislar ?  Kızgın

sence bu sebebi nedir ?
yada sizlere göre bu dogrumu bi kürt ocagi davayi gencleri nasil yönetir yönlendirir ?

bunun degismesi icin burdaki soydaslarimiz bi cok önemler almisdir ama faydasi olmadi bizi adam yerine koyan yok
basda federasyona bagli olan gencler baskanlar hepsini afedersiniz kaldirin cöpe attin

bahceliye birsey söledigimiz zmn ana avrat düz gidiyolar ve davaya ihanet etmis sayolar

bu böle gitmez birseyler yapmak gerekir ama ne ?

bu soruyu sorana kadar bu parti dagilmasi iyi  Ney

gerci dagilsada bi fark olmicak biz toparlanmasinida biliriz Kahkaha
nedimm..
ALLAH yardimcimiz olsun

Beniar 17.07.2009 14:48:23
Selamün aleyküm sayin ülkücü arkaslarim birlik ve baraberligimizi hic kimsenin gücü yetmiyecek yalinizki birbirimize güven duyalim.Almanayda Türk fedarasyonuna bali alan dernekler dim tik ayaktayiz Ben Düsseldorf eyaletinde bulunan MÜLHEIM AN DER RUHR danim .Devlet Bahceli secimden sonra böyük kurultaya ESSEN sehrine keldi bizlere cok degerli konulara degendi dikkatle Devlet bahceliyi dinledim ve burdaki sorumlugumuzu düsündüm ben diyorumki Sayin Devlet bahceli le yola devam saygilarimla

17.07.2009 15:49:20
Selamün aleyküm sayin ülkücü arkaslarim birlik ve baraberligimizi hic kimsenin gücü yetmiyecek yalinizki birbirimize güven duyalim.Almanayda Türk fedarasyonuna bali alan dernekler dim tik ayaktayiz Ben Düsseldorf eyaletinde bulunan MÜLHEIM AN DER RUHR danim .Devlet Bahceli secimden sonra böyük kurultaya ESSEN sehrine keldi bizlere cok degerli konulara degendi dikkatle Devlet bahceliyi dinledim ve burdaki sorumlugumuzu düsündüm ben diyorumki Sayin Devlet bahceli le yola devam saygilarimla

aleyküm selam soydasim dedigin gibi kimsenin gücü yetmez o söledigin kurultaydan haberim var ve konusmalardanda o konusmalari bi köseye birak ve devlet bahceli simdiye kadar bu dava icin neler yapmis onu bi düsün ? türkes gibi zaten olamaz türkes gibisi bidaha zor gelir ama en iyi sekilde bu partiyi davayi yönetmesi gerekir suan parti parcalanmis durumda ve bizler bundan sikayetciyiz bizim tek bi liderimiz vardi oda rahmetli TÜRKES biz bu yola bahceliyle birlikde devam etmek istemiyoruz

esen kal

T.T.K

Sayfa: [ 1 ]