Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: "MHP Ülkücülerin Yönetimine Bırakılamayacak Kadar Önemli Bir Partidir!"

Sayfa: [ 1 ]

DELİ DUMRUL 17.07.2008 07:25:03
   Başlığa bakarak sakın birilerinin böyle bir sözü söylemiş olduğunu ve bunu kimin söylediğini belgelememi, ispatlamamı beklemeyin. Duymadım bu güne kadar böyle bir söz. Ama hissettim.
   İsmini hatırlamadığım bir papanın (hatırlayan olursa yazsın) yıllar önce söylediği ve Türkiyedeki güdümlü uşaklarından birinin dillendirdiği "Türkiye Türklerin Yönetimine Bırakılamayacak kadar Önemli Bir Ülkedir" ifadesi geldi aklıma. Son gelişmeleri birbirine ulayıp değerlendirdikten sonra böyle bir sonuç çıktı karşıma: "MHP Ülkücülerin Yönetimine Bırakılamayacak Kadar Önemli Bir Partidir!" Birileri böyle bir hükmü hayata geçirmek için var gücüyle çalışıyor sanki. Dünya çapında ve Türkiye genelinde icra edilen bazı faaliyetler ya ortadan kaldırılmaya ya da yerelleştirilmeye çalışılıyor. Partinin adı ve amblemi ile ilgili tartışmaların ele alınması, Ülkü Ocaklarının kapatılmak istenmesi... bir planının adım adım uygulandığını göstermektir.
   Peekiii... Ülkücü camia kendisinin basit bir seçmen konumuna düşürülmesine ne diyor?

AVŞAR 17.07.2008 07:43:59
   9 Kasım 1938 deki CHP ile 11 Kasım 1938 deki CHP aynı parti değildir. Atatürk'ün vefatından sonra onun izleri süratle silinmeye başlanmış, Devlet dairelerindeki resimler İnönü'nün resimleriyle değiştirilmiş, paraların üzerindeki resimleri kaldırılmış yerine İnönü'nün resimleri basılmıştır. "Az zamanda çok ve büyük işlere" imza atan bir LİDER'in yerine "saltanatı" kıtlıklarla, milli hareketleri soruşturmakla, vergi zulümleriyle geçen bir "milli şef" geçmiştir. Sonuç: Bulunduğu konumdan genç bir muhalifi tarafından onuru da kırılarak indirilmiştir. Bu gün Ecevit ismi ile İnönü ismi üzerine bir anket yapsanız korkunç bir fark çıkar ortaya. ATATÜRK ise bütün yıpratma çabalarına karşı Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve "ULU öNDER" olarak yaşıyor.
    Tarih tekerrürden mi ibarettir yoksa? ? ? ? ? 

AYKAĞAN 17.07.2008 10:49:57
 Böyle bir söz eminim ki duydunuz ancak yoğunluktan hatırlamadığınız kanaatindeyim.Sizin duymamanız mümkün değil çünki:
  Bugün ABD ve AB 'NİN DİLLENDİRDİĞİ BU SÖZ 12 EYLÜL zamanında, o zamanki ABD büyükkelçisi tarafından söylenmiştir. Yerli düşmanlarımızda bunu her fırsatta destekliyor.Hafızanız yanıltmıyor.Söz aynen şöyle:
 "bizimkiler Türkiyenin idaresini Türkeş'e bırakmadılar"

bilgemete 17.07.2008 11:26:46
    Rahmetli Başbuğ TÜRKEŞ'TEN sonra adım adım TÜRKEŞ İDEALİNİ de bitiriyorlar.

tckay1 17.07.2008 12:38:52
Tarihi tekerrür ettirmemek için herkes elini taşın altına sokmalıdır. MHP ve Ülkü Ocakları ülkücü olmayanların yönetimine bırakılacak kadar önemsiz bir parti değildir. Eşinizi, dostunuzu, arkadaşlarınızı bu partiye üye yapın ve her gün partiye uğrayın. Yılgın ve umarsız olmayalım. Güzel günler mutlaka gelecek.

Sayfa: [ 1 ]