Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Duyurular

Konu: ERCİYES ZAFER KURULTAYI AFİŞİ

Sayfa: [ 1 ]

serdengecti 16.07.2008 08:58:41
Sitelere koyulacak bir afişin olmadığıı farkettim.Anında bir tane yapayım dedim.Daha sonra profesyonel bir şey yapabiliirim.Site yöneticilerinin arzusuna göre.Bunu yazıcıdan cıkarıp arabalara asabiliriz...

ilker 16.07.2008 09:18:16
emek verdiğin için sağol güzel olmuş kurucularımızın onayına sunmalıyız bence güzel olmuş

16.07.2008 10:27:18
  "BİR TUFAN KOPTU ASYADAN,
   URUM SELE GARK OLACAK
   YENİ BİR İMAN ÇAĞININ
   MÜJDECİSİ TÜRK OLACAK!"

Yiğit Ülküdaşlarım,bu afişleri görünce başka ne yazılabilir? Ellerinize sağlık.Çok muhteşem olmuş. Erciyes Zafer Kurultayı'nda buluşmak ümidiyle.
   Türk Milleti'nin Ümidi Ülküdaşlarım,Ülkücüler kardeştir.Şu hindi misali kabaranların da tüyleri döküldüğünde aynı bizim gibi mütevazi görüneceğinden müsterih olunuz.sabır kardeşlerim! Erciyes bir istişare ve kucaklaşma yeri olacaktır.Ülkücülüğü MHP'yi kuzu gibi ılımlı yapmak isteyenler YENİDEN DİRİLİŞİMİZE ŞAHİT OLACAKLAR.Ülkücülük ahdevefanın adresi değil mi? Başbuğun izinde buluşmak üzere ERCİYES'e koşalım!Saygılarımla

SEVDALISEHIT 16.07.2008 23:31:57
BEN GİDECEM KURACAM ÇADIRIMI ENGEL OLAN VARSA GELSİN OLSUN BAŞBUGUMUN MİRASI  O BİZE HAYDİ KOÇ YİGİTLER ERCİYESTE BULUIŞALIMMMMM

Bozkurt1453 17.07.2008 00:19:23
gerçekten çok güzel ellerinize saglık. erciyes olur, ozan olur, hele hele başbug olurda erciyes kurtsuz olurmu? yeni tasarımlarınızıda bekliyoruz inşallah.

hkilic18 17.07.2008 00:28:40
gerçekten çok heyecan verici. elinize yüreğinize sağlık. tabiki bunun devamıda güzel olur. yeni çalışmalarınızı bekliyoruz.

Sayfa: [ 1 ]