|
||
| arkadaşlar arabası olanlar arka camlarına 1 afiş assa en azından biraz daha duyuluruz | ||
|
||
| evet her fırsatı reklam aracı olarak kullanmamız lazım malum bizim reklama yatırabilecek paramız olmadıgı için bu fırsatları degerlendirelim... ben rehberimdeki herkese sitenin adresini sms attım.. inşallah böyle yavaş yavaş ta olsa sesimiz duyuracagız | ||
|
||
| Ben, Şanlıurfa'dan İmam Hüseyin Savaş siz yönetim olarak A-4 ebadından bir afiş hazırlayıp bu siteye koysanız, arabasına işyerine asmak isteyen herkes buradan indirip fotokopiyle çoğaltır... Böylece her zamanki gibi Türkiyenin her yerindeki afişlerimiz aynı olur. Böylesi daha şık olur diye düşünüyor ve hazırlayıp buradan yayınlayacağınız afişi heyecanla bekliyorum. |
||
|
||
| Çok güzel bir teklif. Resmi işlemlerin sonuçlanınca bir afiş siteye atalım. En geç yarın sonuçlanır. Pazartesi müracaat yapıldı... | ||
|
||
| evet afişsiz olmaz kesin olmalı sabırsızlıkla bekliyoruz |
||
|
||
| Duyurular bölümünde bir afiş yapıp koydum.Bakabilirsiniz... | ||
|
||
| Türk dünyasını kucaklayan kapsamlı ve öz afiş olursa harika olacak. Bu afişleri her yere asalım. | ||
|
||
| belirtildiği gibi bir afiş hazırlansın bütün yurtta aynı afişler kullunalsın arkadaşlarımla kayseride görünen yerlere asarız en kısa zamande hazırlanmalı | ||