Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Kurultayı'nın Serbest Kürsüsü

Konu: Sorum Sizlere

Sayfa: [ 1 ]

Tasıyıcı 15.07.2008 23:34:26
Arkadaşlar S.a günlerdir sizleri takip ediyorum yazıyorsunuz ciziyorsunuz tartısıyorsunuz hepınızı bır bır takdir ettim.Fakat bakıyorumda sadece bu sitede kalıyor icraatlar nerde.Birazda onları yazın onları cizin bizde okuyalım yorumunu yapalım.Fakat icraat olmiyacaksa bu kadar milleti heveslendirmenın uzmenın alemi yoktur.
                                                                                                                  SAYGILARIMLA

DeliKurt07 15.07.2008 23:48:07
icraat tan kastın sanatçı falansa bence hiç gereği yok kendimiz çalar kendimiz söyleriz. hep beraber bir arada olduktan sonra gerisinin ne önemi varrr.
bekle beni kutlu ERCİYEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS

Tasıyıcı 16.07.2008 00:26:23
arkadasım icraat deyince aklına sanatçıdan veya çalıp oynamaktan baska birsey gelmezmi sen ülkücü hareketi laylaylom gençligi falanmı sanıyorsun.

ulkucu_kizz 16.07.2008 01:52:33
İcraat dediğin insanları toplamaksa icraat dediğin haber yaymaksa elimizden geleni yapıyoruz. Herkes ferah tutsun içini...

ilker 16.07.2008 04:38:36
kurultayımıza çok yakın bir zaman kala ve erciyese çıktığımızda icraatlarımızı göreceksiniz...

Sayfa: [ 1 ]