|
||
Arkadaşlar partide sıkıntı olabilir, ocaklarda sıkıntı olabilir peki bu sıkıntıların büyük bir bölümünü kendi içimizdeoluşturduğumuz muhalefet değilmidir
|
||
|
||
| Devlet bey başa geldi önce kendi içimizde muhalefet oluşturduk ayrı ayrı güçler oldu parti içinden, dışardan ise Tuğrul TÜRKEŞ ve M. YAZICIĞLIOĞLU başka bir güç oldu dağıldık. Ülkücüler ve Alperenler olduk birbirimizi çekemedik. Apo asılamadı bunun suçu devlet beye atıldı. Ümit ÖZDAĞ mersinde mitinge gitti ülkücüler gözaltına alındı. Büyük şehirlerdeki ocak başkanlarımız içeri alındı. daha bir sürü olay. Arkadaşlar Kurultayların olması için üsttekilerin değil alttakilerin düzelmesi lazım çünkü yarın o mevkilere biz gelecez o koltuklara biz oturacaz. | ||
|
||
| yerine göre haklısın erdal sana bu konuda katılırım ancak oda gülmekten olur. başbug varken böyle gerilimler oldumu olmadı olamaz koku burnumaza baştan geliyor başı bozuk düzenin kuyruguda tersine çark eder.beyin sağlıklı ise vucutta sağlıklıdır.uzun lafın kısası hareket zamanı kimseyi yıpratmadan üzmeden sessizce |
||
|
||
| ATP, BBP ve tüm Türk milliyetçilerii MHP''de birleşecek... Milli Devlet ve Güçlü İktidarın yolu,Türk milliyetçilerin birleşmesi ile mümkün olacaktır. Türkiye''nin etnik bölünme süreci içine sokulduğu, devletin ekonomik iflasa sürüklendiği, aziz Cumhuriyet''imizin Türk kimliğinin ortadan kaldırılmasının hedeflendiği bir dönemde Türkiye''nin elinde kalan tek stratejik politik güç olan Milliyetçi Hareket Partisi''nin parti içi kavga zeminine kaymaması ve bölünmemesi, stratejik bir kıskaç içindeki Türkiye''nin birliği ve bütünlüğü için esastır. Haydi, kardeşliğe, dostluğa ve ülküdaşlığa... Bizim kızılelmamız bilim, birlik, barıştır, Nefret, haset son bulsun, parti sevgi ile dolsun, Sarsılmaz imanı ile Tanrı Ülkücü Hareketi Korusun Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ |
||
|
||
| prof. dr. ümit özdağ ın babası muzaffer özdağ başbuğ un silah arkadaşı idi ancak daha sonra partiden atıldı bunun sebebi toplantılarda biz milliyetçi sosyalistiz demesidir. milliyetçi sosyalizm nasyonal sosyalizmi yani faşizmi karşılamaktadır sayın prof. dr. ümit özdağ ın da kendisi babası muzaffer özdağ ın siyasetini benimsemiştir. bu nedenle bence ümit özdağ ın parti başlanı9 olması mhp nin islamcı kimliğini çok yaralar. | ||
|
||
| arkadaşlar ben sadece şunu derim sadece bize bizim gibi adamlar lazım öyle elini bozkurt yaparak kendini ülkücü sanan zihniyetsizler yüzünden biz bu hale geldik eğer ki başbuğ şimdi hayatta olsaydı hepsinin yüzüne tükürceğine inanıyorum dikkat ederseniz partimiz ikiye bölünmüş bi şekilde ilerlemektedir bugün başbuğumun emanetinin arkasına sığınarak kurultayı iptal etmek isteyen bazı iş bilmezler yarın partiyi kapatmak istiyoruzda diyeceklerdir bence partinin biran önce gözden geçirilip yeniden yapılandırılması şart hem içerdeki hem dışarıdaki hainleri içimizden çıkartmamız lazımdır. BİZ BU HALLERE DÜŞÜCEK ADAM DEĞİLDİK SAYGILARIMLA
|
||
|
||
| mhp işgal altındadır... | ||
|
||
| Peter Hull'un PETER PRENSİBİ'ni tekrar okuyalım arkadaşlar! Zaten Resulullah (SAV) Efendimiz "İŞİ EHLİNE VERİNİZ!" demiyor mu? Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve kadrosunun birşeyler yapmak arzusu içinde olduğunu biliyorum.Ancak yapmak istedikçe yıkılıyor.Tek muhalefet ettiği ülkücüler.Sayın Özdağ konusunda önyargılı olmak istemiyorum ama ne olursa olsun kurultay salonuna girmeliydi.Ona kim ne diyebilirdi?Binlerce ülkücü kurultaya aday olmak için mi gidiyor? Cesur ve kararlı olmak lazım.Başbuğ'umuz hep demiyor muydu AYRILIKTA AZAP BİRLİKTE RAHMET VARDIR.Öyleyse Türk Milleti'nin tek ümidi ÜLKÜCÜLERİN,TÜRK MİLLİYETÇİLERİ'nin TEK BAŞINA İKTİDARI.Ama bunun için hazırlıklı olmak lazım.ARGE vs. faaliyetlerimize öncelik vermeliyiz.Ülkücünün en önemli özelliği hoşgörülü ve atak olması değil mi? Hepinizi Rahmetli Dündar Taşer ağabeyimizin komando suçlaması ile ilgili bir ifadesiyle selamlıyorum."KOMANDOLAR İPEĞE SARILMIŞ ÇELİKTİRLER!" Sayın Dr. Devlet Bahçeli başkanlığındaki parti yönetiminin fikirlere ve eleştirilere açık olması gerekmektedir.Hatta bu davranış hepimiz için gerekli.Birbirimizle kucaklaşalım.Ancak Erciyes Zafer Kurultayı ve diğer TÜRK KURULTAYLARI konusundaki yaklaşımı için parti yönetimini kınıyorum. ERCİYES'TE BULUŞMAK VE KUCAKLAŞMAK ÜZERE YÜCE ALLAH'A EMANET OLUNUZ ÜLKÜDAŞLARIM! Saygılarımla Ahmet Kerimoğlu |
||
|
||
| nerede bir başıbozukluk, düzensizlik, ne yapacağını bilememezlik bide bol lakırdı varsa orada bir yönetim zaafiyeti var demektir. bir orkestra düşününki herkesin önünde bir tane nota kitabı var bütün enstrümantaller mükemmel, ve muaazzam sanatçılardan kurulu ama hangi şarkı çalınacak belli değil çünkü şef olması gereken kişi orada tesadüfen bulunan kendi alanında uzman müstesna bir kişilik ama müzik bilgisi yok. ani bir işaret le çal komutu geliyor. o anki durumu bir canlandırın lütfen gözlerinizde. her enstrümandan farklı bir ses çıkması tabiki kaçınılmaz. teşbihte hata olmaz bilmem dogru bir benzetme oldumu? ama şunu kabul etmek lazım tarih bize her türlü başarının mükemmel bir yönetim sayesinde geldiğini defalarca göstermiştir. hatta Türk milleti olarak bizler bunun birebir şahitleri olmuşuz çoğu zaman. Çanakkalede, Dumlupınarda, inönüde, kurtuluş savaşında. düzensizlikler, olumsuzluklar, yokluklar, ihanetler, entrikalar ve daha neler neler varken dahi çok iyi bir kumandan mükemmel bir strateji çok iyi bir yönetim bu kadar olumsuzluk içindeki asker bile olmayan halka o inancı vermişler o kadar güzel organize etmişlerki dünyaya ders olmuş. ve bunu fırsat geçtikçe tekrar tekrar hatırlatıyoruz dünyaya. en son örnek son avrupa kupası. inanmış iyi idare edilen bir yönetim ve herkesin güvenini kazanmış bir başkan yine gösteriyor inancın zafer getireceğini. ve bu gücü damarlarında en kuvvetli hisseden bir davanın mensubu olan ülkücüler liderine teşkilatına ne kadar bağlı olursa olsun herşeyede he demiyor işte. ülkücü imanla, inançla beslenen bir insan tanımıdır. ben değil biz olabilme arzusunda olandır. ve eğer bu gıdasını kesmeye kalkısırsanız o zaman kendi işini kendisi görür. Buda KURT olmanın BOZKURT olmanın gerektirdiği bir töredir. | ||
|
||
| Eski yeni ayrım yapmadan kendini ülkücü hisseden , ben ülkücüyüm diyen herkese kapılarını açan bir parti varsa o işte benim partim ! Öyşle bir parti var mı? | ||
|
||
| MHP işgal altındadır. Tasfiye memurları MHP den tasfiye edilmedikçe Türk Milliyetçileri nin fetret dönemi sona ermeyecektir. onun bunun değil ne mutlu davasının adamı olanlara... | ||
|
||
| mhp ve ülkü ocaklarını ayakta tutan gencliktir gencin kanıda biraz dik atar bu yüzden ben bu genclik oldukca bastakilerin böyle olmasından pek korkmuyorum bu turan otobüsünü durduranlar zaten o anda aşagı atılır | ||
|
||
| Ben diğer ülküdaşlarımın kurduğu güzel cümlelerden kuramam onun için tek bir cümleyle bu konudaki yorumumu yapacağım. Bahçeli ordan inmedikçe, bu dava yürümez. Nasıl ederiz, nasıl yaparız bilemem ama şunu biliyorum ki Bahçeli'nin oradan inmesi lâzım. Dava için bu şart. | ||
|
||
| devlet bahçeli olduğu sürece biz yerimizden bile oynayamayız emin olun... | ||
|
||
| Tüm yorum yapan arkadaslarin yorumlarini saygi ile karsiliyorum.Bende hepsine olmasada bazilarinda hemfikir oldugumu belirtmek istiyorum.Devlet bey geldigi günden beri revizyon yapmakla mesgul revizyon yaparkende hep erozyon oluyor.Devlet bey ögretim üyeligi ile Parti genel baskanligini birbirine karistirmis durumda.Ben 35 yasindayim 20 seneden beri aktif olarak bu davaya hizmet etmekteyim Allahim ömür verirsede son nefesime kadar Türk Islam ülküsünü yaymaya devam edecegim.Devlet beyin yüzünden sokaga cikamaz olduk vatandasla konusamaz olduk.Eskiden milliyetci bir insan gördüklerinde bunlar güvenili insanlar vatanlarina bagli deniyordu simdi ise onlarda fos cikti diyorlar birbirimizi kandirmayalim bosuna MHP ele gecmis Rahmetli basbugumun sagken yaninda olmayanlar bugun koltugunda oturuyorlar.Yerel secimlerde bakalim ne olacak . | ||