Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/teshaber/public_html/erciyeszaferkurultayi.org/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => Duyurular

Konu: 03 AĞUSTOS'TA 2008 TEKİR YAYLASINDAYIZ

Sayfa: [ 1 ]
2
3

BAŞKAN 06.07.2008 11:29:43

3 AĞUSTOS 2008, TEKİR YAYLASINDA BULUŞALIM!

tckay1 06.07.2008 14:32:45
3 Ağustos'ta kurultaydayız.

YanlızKurt/Balıkesir 07.07.2008 05:43:08
S.a Ülküdaşlarım Kurultayımıza ben ve arkadaşlarımda katılmak istiyoruz. Balıkesir'den geleceğimiz için Kurultay2ın tam olarak başlama tarihini öğrenmek istiyorum. Bilen varsa burada yayınlanmasını istiyorum. Böylece tüm kandaşlarımız öğrenmiş olur.

ilker 07.07.2008 14:33:34
S.a Ülküdaşlarım Kurultayımıza ben ve arkadaşlarımda katılmak istiyoruz. Balıkesir'den geleceğimiz için Kurultay2ın tam olarak başlama tarihini öğrenmek istiyorum. Bilen varsa burada yayınlanmasını istiyorum. Böylece tüm kandaşlarımız öğrenmiş olur.
           BEN YILLARDAN BERİ KURULTAYIMIZI KAÇIRMADAN GİDEN BİRİYİM VE BU EMANETE SAHİP ÇIKILMASI  GERÇEKTEN ÇOK GURURLANDIRDI BENİ KURULTAYIMIZI 123 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA YAPACAĞIZ ARKADAŞLAR ÇADIRLARIMIZI ALIP EMANETİ KUCAKLAMAMIZ GEREKLİDİR HADİ HAREKET ZAMANI ŞİMDİ ARKADAŞLAR HAREKETE GEÇMEK LAZIM

dursunelmas 08.07.2008 06:55:09
Bozkurtlar mutlaka o gün ERCİYESte olmalı.
Ben ve arkadaşlarım orada olacağız.
Tanrı Türkü Korusun ve yüceltsin.

Galatasarayli 08.07.2008 07:27:01
Tamam inşALLAH bizde gelelim ama bu yöneticiler iptal demediler ya Kızgın

tkocareis 08.07.2008 08:30:16
Her ne kadar işlerimin yoğunlıuğundan dolayı katılamasamda Erciyes Zafer Kurultayı yapılmalıdır.Türk dünyasının bugünlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı var.Birliğimiz için,dirliğimiz için Tanrı TÜRK'ü korusun ve yüceltsin!NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...

yesilkursun 08.07.2008 11:42:04
3 AĞOSTOSDA ERCİYESTEYİZ  GÜCÜ YETEN ÇIKARMASIN DA GÖRELİM

ALP_ARSLAN 08.07.2008 15:33:01
arkadaşlar işlerimden dolayı gelemem ama bu organizasyona gönülden ve internetten desteğimi tam vereceğim

rasim davarcı 08.07.2008 23:13:47
çok değerli ülküdaşlar birileri biz ülkücüleri rencide ederek bzı hedeflerimizi karalama kampanyası düzenleyerek ülkücü onurumuzu zedelemek isteyen bazı güçler içimize içimize girmiştir şu anda ben ülkücü olmaktan utanır durumdayım çünkü bizlere bırakılan emanetlere sahip çıkamaz hale düşmüşüz arkadaşlar daha çok çalışarak bu davamıza başbumuzun mirasına sahip çıkmak zorunluğumuzn olduğunu unutmayalım birileri bizleri harcamak istiyor sakın olaki bunlara ödün vermeyelim. biliyorsunuz ozan arifin başına gelenleri gerçi beim akibetim ondan aşağı değil bende ilin birinde yönetim kurulu üyesiydim fakat bizm bu partideki senlik benlik bizleri bölmeye başlamıştır bazıları milliyetcilği kendisine etiket olarak kullanmaktadır arkadaşlar bunlara müsade etmeyelim. milliyetcilik bir onurdur ülkücülük bir şandır şereftir o zaman onurunuza şerefimize şanımıza sahip çıkmak zoruluğumuz vardır o zaman hep birlikte el ele vererek gücümüzü göstermek zorundayız onun için hep birlikte şanımızla şerefimizle onurumuzla başbumuzun bıraktığı erciyes kurultayına sahip çıkalım haydi yürüyelim arkadaşlar ERCİYESE  saygılar

rodoplukurt 09.07.2008 00:24:45
ben ve 2 arkadaşımda Allahtan bir aksilik olmazsa oradayız.
ve herkesi bekliyoruz...

9sessiz9 09.07.2008 02:09:53
Erzurumdan geleceğim taşıt bulamazsam yürürüm bu iş artık onur meselesi olmuştur her seferinden dahada güzel olması temennisiyle

babakurt38 09.07.2008 02:12:01
CAN ÜLKÜDAŞLARA SELAM OLSUN 3 AĞUSTOS'DA BİZDE KURULTAY ALANINDAYIZ.
SELAM VE SEVGİLERİMLE

çetin 09.07.2008 02:31:24
3 Ağustos'ta kurultaydayız. Bu kurultay asla durdurulmamalı ve sonsuza kadar sürmeli. Şimdi değilse ne zaman?

cemsarp06 09.07.2008 02:42:38
ben kurultaya gelmek istiyorum ama nasıl geleceğimi bilmiyorum.. ilk defa geleceğim.. yardımcı olurmusunuz abiler ?

Sayfa: [ 1 ]
2
3