|
||
| Kendimi bildim bileli ülkücü hareketin içindeyim, dergi dağıtmak, afiş asmak, çay demlemek, ocak yönetim kurulu üyeliği ve Şanlıurfa İl Ocak Başkanlığı (1994-96) gibi görevleri hayatım boyunca yüklendiğim en şerefli görevler olarak kabul edip canla başla çalışarak en iyi şekilde yerine getirdim. Mensubu olmakla gurur duyduğum ülkücü hareket içinde, heyecan verici birçok görevler aldım, Cennet Mekan Başbuğumla aynı ortamda bulunup, Urfa hakkında brifing verdiğim, Urfa ile sınırlı olmayan geniş bir coğrafya üzerinde verilen her görevi yerine getirdiğim, her türlü ortamda bulunduğum halde ERCİYES ZAFER KURULTAYI hele hele Başbuğ Alparslan Türkeş'in şereflendirdiği, Ozan Arif'in destanlarını dillendirdiği ERCİYES ZAFER KURULTAY'larında aldığım hazzı, duyduğum heyecanı hiç bir ortamda yaşamadım. 1998 yılında evlendiğimden beri de, eşimle birlikte kurultay alanındaki yerimizi alıyoruz, 6 yaşında bir kızım var, AYYÜCE SELCEN... Ayyüce Selcen, doğduğundan beri bütün (biri hariç) kurultaylara katıldı. Her sene Ağustos ayını sabırsızlıkla bekliyor, Önümüzdeki hafta ikinci çocuğum dünyaya gelecek ve Sayın yöneticilerimizin keyfiyetine göre benim ikinci çocuğum kurultay havası teneffüs edemeden büyüyecek, yani ÜLKÜCÜLÜĞÜNÜN BİR YANI EKSİK KALACAK... Teşkilattan gelen biri olarak, Lider, Doktrin, Teşkilat değerlerinin eleştirilmesine karşıyım. (Bu arada belirtmeliyim ki, ailece ülkücüyüz, Şanlıurfa'da yaşayıp bizi tanımayan ülkücü olduğumuzu bilmeyen yoktur) Geçen seneki (2007) kurultaya kadar Genel Merkezi ve Devlet beyi eleştiren aile fertlerime karşı direndim, ancak kurultaya genel merkez düzeyinde katılım olmayınca eleştirilere cevap veremeyecek duruma geldim... Ardından kurultay sona erdi denilince, üstelik yüzbinlerce insanın katıldığı bir organizasyonun sona erdirildiğini fısıltı gazetelerinden öğrendik, sonrada kayseri il başkanı lütfedip yarım yamalak bir açıklama yaptı... Gönül isterdi ki; MHP Genel Başkanlığı koltuğunda oturan, bizim bilge liderimiz dediğimiz Devlet beyin kameraların karşısına geçip BEN GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE ERCİYES ZAFER KURULTAYINI SONA ERDİRDİM deseydi... O zaman derdik ki; begimizin bir bildiği vardır. ama beni asıl üzen, genel merkezimizin kurultayı ciddiye almaması, yokmuş gibi davranarak kayseri il başkanına yarım yamalak bir açıklama yaptırmasıdır. Sayın Genel Başkanım, Begim Ülkemizdeki siyasi partiler; miting meydanlarına üç beşyüz kişi toplayabilmek için bedava döner tezgahları kurdurarak halka döner dağıtmakta, bedava kontör dağıtmakta, odun-kömür dağıtmakta, daha bir sürü taklalar atmakta iken; Bu gariban ülkücüler kendi ceplerinden para harcayarak, hiç bir menfaat beklemeden, (hatta bankadan tüketici kredisi çekip o parayla kurultaya gelen ülkücüyü bile biliyorum) Her sene değişik bölgelerden, illerden, Avrupa'dan çeşitli insanlarla çadır komşuluğu yapıyor, fikir alışverişinde bulunuyor ve pişirdiğmiz yemeği, demlediğimiz çayı hatta içecek suyumuzu bile paylaşmanın doyumsuz zevkini tadarken, bu olup bitenleri dikkatli gözlerle izleyen çocuklarımıza da örnek olmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz... Devlet begim, siz gelin biz gariban ülkücülere bu mutluluğu çok görmeyin, bu kurultayın devamı yönünde karar verin, bu karar sizin bilgeliğinizi, liderliğinizi pekiştirsin... Bu arada, yıllardır dişimden, tırnağımdan arttırarak alıp okuduğum ve her ne kadar kendini geliştirmese de, teknolojik gelişmeleri takip etmese de, çağın bir miktar gerisinde kalsa da bundan sonra da okumaya devam edeceğim gazetemiz ORTADOĞU'ya da biraz kırgınım, bize düşen yanlışın karşısına dikilmektir. Yanlışa destek olmak bize yakışmaz, özellikle bazı köşe yazarlarımız bu yanlışa ısrarla destek olmaktadırlar, bu durum bizleri derinden yaralamaktadır. Sonuç olarak kardeşim/ülküdaşım Yusuf'un dediği gibi; Ferman Genel Başkanın, Dağlar Bizimdir.... Son Nefer, Son Nefes, Son Damla Kana Kadar 3 Ağustos'ta Erciyeste olacağız... ÜLKÜCÜLERİN ERCİYES'TEN YÜKSELEN GÜR SESİ, ZALİMLERİN YÜREĞİNİ TİTRETECEK, DOĞU TÜRKİSTANIN, ÇEÇENİSTANIN, AZERBAYCANIN, GÜNEY AZERBAYCANIN, IRAK TÜRKMENLERİNİN UMUT IŞIĞI OLACAKTIR ! TANRI TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN İmam Hüseyin SAVAŞ Şanlıurfa |
||
|
||
Kendimi bildim bileli ülkücü hareketin içindeyim, dergi dağıtmak, afiş asmak, çay demlemek, ocak yönetim kurulu üyeliği ve Şanlıurfa İl Ocak Başkanlığı (1994-96) gibi görevleri hayatım boyunca yüklendiğim en şerefli görevler olarak kabul edip canla başla çalışarak en iyi şekilde yerine getirdim. Mensubu olmakla gurur duyduğum ülkücü hareket içinde, heyecan verici birçok görevler aldım, Cennet Mekan Başbuğumla aynı ortamda bulunup, Urfa hakkında brifing verdiğim, Urfa ile sınırlı olmayan geniş bir coğrafya üzerinde verilen her görevi yerine getirdiğim, her türlü ortamda bulunduğum halde ERCİYES ZAFER KURULTAYI hele hele Başbuğ Alparslan Türkeş'in şereflendirdiği, Ozan Arif'in destanlarını dillendirdiği ERCİYES ZAFER KURULTAY'larında aldığım hazzı, duyduğum heyecanı hiç bir ortamda yaşamadım. 1998 yılında evlendiğimden beri de, eşimle birlikte kurultay alanındaki yerimizi alıyoruz, 6 yaşında bir kızım var, AYYÜCE SELCEN... Ayyüce Selcen, doğduğundan beri bütün (biri hariç) kurultaylara katıldı. Her sene Ağustos ayını sabırsızlıkla bekliyor, Önümüzdeki hafta ikinci çocuğum dünyaya gelecek ve Sayın yöneticilerimizin keyfiyetine göre benim ikinci çocuğum kurultay havası teneffüs edemeden büyüyecek, yani ÜLKÜCÜLÜĞÜNÜN BİR YANI EKSİK KALACAK... Teşkilattan gelen biri olarak, Lider, Doktrin, Teşkilat değerlerinin eleştirilmesine karşıyım. (Bu arada belirtmeliyim ki, ailece ülkücüyüz, Şanlıurfa'da yaşayıp bizi tanımayan ülkücü olduğumuzu bilmeyen yoktur) Geçen seneki (2007) kurultaya kadar Genel Merkezi ve Devlet beyi eleştiren aile fertlerime karşı direndim, ancak kurultaya genel merkez düzeyinde katılım olmayınca eleştirilere cevap veremeyecek duruma geldim... Ardından kurultay sona erdi denilince, üstelik yüzbinlerce insanın katıldığı bir organizasyonun sona erdirildiğini fısıltı gazetelerinden öğrendik, sonrada kayseri il başkanı lütfedip yarım yamalak bir açıklama yaptı... Gönül isterdi ki; MHP Genel Başkanlığı koltuğunda oturan, bizim bilge liderimiz dediğimiz Devlet beyin kameraların karşısına geçip BEN GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE ERCİYES ZAFER KURULTAYINI SONA ERDİRDİM deseydi... O zaman derdik ki; begimizin bir bildiği vardır. ama beni asıl üzen, genel merkezimizin kurultayı ciddiye almaması, yokmuş gibi davranarak kayseri il başkanına yarım yamalak bir açıklama yaptırmasıdır. Sayın Genel Başkanım, Begim Ülkemizdeki siyasi partiler; miting meydanlarına üç beşyüz kişi toplayabilmek için bedava döner tezgahları kurdurarak halka döner dağıtmakta, bedava kontör dağıtmakta, odun-kömür dağıtmakta, daha bir sürü taklalar atmakta iken; Bu gariban ülkücüler kendi ceplerinden para harcayarak, hiç bir menfaat beklemeden, (hatta bankadan tüketici kredisi çekip o parayla kurultaya gelen ülkücüyü bile biliyorum) Her sene değişik bölgelerden, illerden, Avrupa'dan çeşitli insanlarla çadır komşuluğu yapıyor, fikir alışverişinde bulunuyor ve pişirdiğmiz yemeği, demlediğimiz çayı hatta içecek suyumuzu bile paylaşmanın doyumsuz zevkini tadarken, bu olup bitenleri dikkatli gözlerle izleyen çocuklarımıza da örnek olmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz... Devlet begim, siz gelin biz gariban ülkücülere bu mutluluğu çok görmeyin, bu kurultayın devamı yönünde karar verin, bu karar sizin bilgeliğinizi, liderliğinizi pekiştirsin... Bu arada, yıllardır dişimden, tırnağımdan arttırarak alıp okuduğum ve her ne kadar kendini geliştirmese de, teknolojik gelişmeleri takip etmese de, çağın bir miktar gerisinde kalsa da bundan sonra da okumaya devam edeceğim gazetemiz ORTADOĞU'ya da biraz kırgınım, bize düşen yanlışın karşısına dikilmektir. Yanlışa destek olmak bize yakışmaz, özellikle bazı köşe yazarlarımız bu yanlışa ısrarla destek olmaktadırlar, bu durum bizleri derinden yaralamaktadır. Sonuç olarak kardeşim/ülküdaşım Yusuf'un dediği gibi; Ferman Genel Başkanın, Dağlar Bizimdir.... Son Nefer, Son Nefes, Son Damla Kana Kadar 3 Ağustos'ta Erciyeste olacağız... ÜLKÜCÜLERİN ERCİYES'TEN YÜKSELEN GÜR SESİ, ZALİMLERİN YÜREĞİNİ TİTRETECEK, DOĞU TÜRKİSTANIN, ÇEÇENİSTANIN, AZERBAYCANIN, GÜNEY AZERBAYCANIN, IRAK TÜRKMENLERİNİN UMUT IŞIĞI OLACAKTIR ! TANRI TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN İmam Hüseyin SAVAŞ Şanlıurfa gerçekten ülkücülük adına çok güzel işler yapmışın daha iledeki işlerine başarılar dilerim kurultayımızda görüşmek üzere |
||