|
||
| Sayın Yöneticiden cevaplamasını istediğimiz sorularımız var sanırım katılacak tüm ülküdaşlarımız da bunları merak ediyordur. -meydanda çadır kurulacakmı yoksa bir günlügüne cıkıp inecekmiyiz? -elektrik-su-wc gibi temel ihtiyaçlarımızı karşılamak mümkün olacak mı? -sahne kurulacak mı eğer kurulacaksa sanatçılarmızdan ulaşılıp davet edilen var mı? (ben şahsi imkanlarımla ozan ali ateş, ahmet şafak, grup orhun a ulaştım ahmet şafak gelemeyeceğini soyledi) grup orhun ve ozan ali ateş in gelme ihtimali var. bride unutulmus da olsa cok buyuk bir yetenek Ali Aksoy Bey e ulaşıp gelmesini rica edeceğim... -ihtiyaçlarımızı (yiyecek-içecek) satan standlar olacak mı? -kayseri otogarında veya şehir merkezinde gelenler için bir irtibat yeri ve telefonu olacak mı? -valilikten-jandarma dan cıkabilecek olası izin ve benzeri sorunlar için tedbir alındı mı acaba eğer cevaplarsanız cok memnun olcağız, çalışmalarınızda başarılar saygılarımla |
||
|
||
Alıntı -valilikten-jandarma dan cıkabilecek olası izin ve benzeri sorunlar için tedbir alındı mı acaba Şuanda tertip komitesi oluşturuldu. Pazartesi sabah gerekli izinler için başvuru yapılacak. Temel ihtiçaların karşılanması izin işlemlerinden sonra halledilecek. Alıntı meydanda çadır kurulacakmı yoksa bir günlügüne cıkıp inecekmiyiz? Temel ihtiyaçlar karşılanırsa birkaç gün önceden çadırlarınızı kurabileceksiniz. Alıntı -sahne kurulacak mı eğer kurulacaksa sanatçılarmızdan ulaşılıp davet edilen var mı? (ben şahsi imkanlarımla ozan ali ateş, ahmet şafak, grup orhun a ulaştım ahmet şafak gelemeyeceğini soyledi) grup orhun ve ozan ali ateş in gelme ihtimali var. bride unutulmus da olsa cok buyuk bir yetenek Ali Aksoy Bey e ulaşıp gelmesini rica edeceğim... Sahne kurulacak. Şimdilik Ozan Arif ile görüşüldü. Geleceğini söyledi. Alıntı -kayseri otogarında veya şehir merkezinde gelenler için bir irtibat yeri ve telefonu olacak mı? Resmi işlemler tamalandıktan sonra bu siteden iletişim adresleri duyurulacaktır. |
||
|
||
| başvurular kabul edilirse bu haberi yeniçağ gibi gazetelerde yayınlmaya çalışalım ki ülkücülerin de haberi olsun . ayrıca tuvalet ve su ihtiyaçlarına çok önem verilmeli. daha önce bir erciyes zafer kurultayında tuvalet kuyruğu o kadar uzamış ki herkes zor duruma düşmüş tü. ayrıca gerçekten unutulmuş olsa da ali aksoy a haber verilmelidir. | ||
|
||
| Çok özür dileyerek söylüyorum kimse kırılmasın ama bence yeniçağ'ı bu işe hiç bulaştırmasak en iyisi... ben üniversitede hergün bir yeniçağ alıp okumasam da tramvay a bırakan bir insanken, bizim buyuk 2 ekim mitinginden 2 gun once "mhp'den akp'ye destek mitingi" manşetiyle cıktını gördüğüm günden benim için yeniçağ bitti... Ali Aksoy bey e telefonla ulaşma şansın var..İnşallah ikna etmeye çalışacağım. |
||
|
||
| aslında haklısınız yeniçağ ı bu işe bulaştırmamak gerek ancak büyük bir kitle nin okuduğu bir gazte veya televizyonda yayınlanmalı ki mesela hiç sevmeğim tv lerde olsa atv kanal d show tv gibi veya trt1 büyük kitlelerin haberi olsun kararlılığımız tüm ülkücüleri etkileyecektir ve zaten vazgeçemeyecekleri zafer kurultayına da geleveklerdir. eğer biz çok güzel bir kurultay yaparsak zannediyorum ki genel merkez zor durumda kalır ve kanaatimce tekrar devam ettirilir kurultay | ||
|
||
| sayn site başkanım şu ana kadar sitede baktığım mesajlarda anladığıma göre istanbuldan çanakkaleden erzurumdan mersinden karadenizden gelecek bir çok ülküdaşımız var bu nedenle umudumuz güzel bir organizasyon yapalım çok uzun yollardan gelecek olan bu ülküdaşlarımızı ülkücü şerefiyle karşılayalım kimse zorluk çekmesin arz ederim | ||
|
||
| Allahın izni ile güzel bir Kurultayı hep birlikte yapacağız... Gerekeni yapacağız... | ||
|
||
| yenicag ın bizimle aynı görüste oldugunu düsünüyorum sagolsunlar kurultay icin haklı isteklerimizi yayımlıyorlar ve sürekli mail yagmuruna tutuyorum dersteklerinin devamı icin | ||
|
||
| Kurultayın hazırlığı aşamasında elbette herkesin desteğine ihtiyaç olacaktır. Yukarıdaki mesajdan anlaşılıyor ki bir tertip komitesi var ve gerekli girişimlerde bulunulmuş. Hazırlık ve programla ilgili bir stratejileri vardır mutlaka. Böyle durumlarda farklı farklı kanallardan organizasyon yürütülmesi, aksamalara, kargaşaya sebep olur. Kurumlar, kişiler kendilerini ön plana çıkarma yerine güçleri oranında bu komiteye destek olurlarsa bir sonuca ulaşılabilir, diye düşünüyorum. Bu gün tartışılan bazı meseler nasıl olsa Kurultay'da şekillenecektir. | ||
|
||
Alıntı yenicag ın bizimle aynı görüste oldugunu düsünüyorum Bende Alperen114 ülküdaşıma katılıyorum |
||
|
||
| Arkadaşlar SA.bu sitenin varlığını bugünkü gazateyi okuyunca farkettim ve üye oldum.Sitede bi takım sorunlar var sanırım,online arkadaşlarla sohbet edebilecegimiz bi ortam oluşturulup,sitenin sürekliliği sağlanabilir diye düşünüyorum.Sanırım şuan sadece seçtiğimiz üyelere msj atabiliyoruz?yanılıyosamdüzeltin lütfen,ayrıca üyelik bilgilerimi günceleyemiyorum,neden kaynaklanıyor?chat ortamı oluşturulabilirmi?msj yoluylamı haberleşeceğiz? | ||
|
||
Arkadaşlar SA.bu sitenin varlığını bugünkü gazateyi okuyunca farkettim ve üye oldum.Sitede bi takım sorunlar var sanırım,online arkadaşlarla sohbet edebilecegimiz bi ortam oluşturulup,sitenin sürekliliği sağlanabilir diye düşünüyorum.Sanırım şuan sadece seçtiğimiz üyelere msj atabiliyoruz?yanılıyosamdüzeltin lütfen,ayrıca üyelik bilgilerimi günceleyemiyorum,neden kaynaklanıyor?chat ortamı oluşturulabilirmi?msj yoluylamı haberleşeceğiz? hayır gönüldaşım biz kurultaya kadar siteyi sadece kullandık ama artık tamamıyla milliyetçi site olarak her türlü bilgi ve paylaşım yapabileceğiz sohbet ortamıda kurulacaktır |
||