|
||
| Bunu yazanın adını soyadını bilirim MHP de yada Ülkü Ocaklarında görevli biri, isime gerek yok Erciyes Zafer Kurultayi icin tadında bırakalım demiş niye böyle demiş.Bence kurultayin iptal edilmesine güzel bi gerekce bulamamış çünkü oda biliyor iptal edilmemesi gerektigini ama hayor iptal edilmesin dese ne olurdu birilerinin gözünde puanı düserdi bu şahsın.erciyes zafer kurultayi ve tadında bırakmak baslıgını verdigi bi makale yazmıs! tadında bırakmak biraz garip geldi bana hani bi espri yapılırda derlerki tadında bırak bunlar Başbuğun mirası Erciyes zafer kurultayını espri sanıyorlar galiba makalesinin sonunda bi fıkra yazmıs anlamlı olacagını düsünmüs herhalde ben bu fıkraya cok güldüm ama fıkranın komikligine degil o yaslara gelmişin o görevlere gelmişinde nasıl bu insan bu akdar cahilde yazılar yazıyor diye buyrun o fıkrayı sizde okuyun yorumlarınızı bekliyorum. Temel'e, bir misafirlikte, taze incir ikram etmişler.. İlk defa yediği bu meyveyi çok sevmiş.. Ama meyvenin adını sormayı unutmuş.. Ertesi yıl, yine aynı eve gitmiş.. -Bana geçen yıl, dışı yeşil-kahverengi, içi yumuşak, çekirdekli bir şey ikram ettiniz.. Onu çok sevdim, demiş.. Ev sahibi düşünmüş.. "Herhalde patlıcanı tarif ediyor" deyip, Temel'e patlıcan getirmiş.. Temel patlıcanı ısırmış, yüzünü buruşturmuş. -Bunu hem uzatmış, hem de tadını kaçırmışsınız... |
||
|
||
| sanırım sonuna eklediği fıkrayı kendi yazdıklarını eleştirmek için yazmış çünki artık birinin bir şeyleri tadında bırakması gerekiyor ..................... birileri geleneklerimizi ananelerimizi yıkmaya çalışıyor...sözüm ona birileri emek dökmüş kan dökmüş bunu yıkmak yada yıpratmak asimile etmek yanlış yoksa eskinin ihtiyar delikanlıları davanın temel taşları harekete geçeçek bunu birileri duysun | ||
|
||
| Arkadaşlar Devlet Beyi sevmiyor olabilkirsiniz, kendinizde eleştiri hakkını da bulabilirsiniz ama üslubunuzu bozmadan ülkücü tavırla yapsanız daha doğru olur- ne olursa olsun seçilmiş ve halihazırda genel başkan... | ||
|
||
arkadaslar yapmayın burada erciyes zafer kurultayı icin bulunuyoruz beni pravakatör yapacaksınız o yazıyla devlet bey in alakası yok sadece erciyes zafer kurultayi icin yazalım lütfen
|
||
|
||
| O yazıyı yazan Yildiray Cicek arkadaslar. Ve kendisi Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı. Ama yazı tamamen kendi yorumları. Yazının Devlet Bey ile bir alakası yok... | ||
|
||
| mysTurk BİZİM EN BÜYÜK EKSİĞİMİZ NEY BİLİYOR MUSUN.KENDİMİZİ ELEŞTİREMİYORUZ.NEDENSE BİRİSİ ÇIKIP BEN SİZDENİM DESE HEMEN ONA İNANIYORUZ VE ONUN HAKKINDA ELEŞTİRİ YAPAMIYORUZ.BAŞARISIZLIK VARSA İŞİN İÇİNDE KİM OLURSA OLSUN ELEŞTİRİ YAPILIR.İYİ YANLARI DA OLSUN ÖVELİM.HALİ HAZIRDA GENEL BAŞKAN DEMİŞSİN.DEĞİŞSİN O ZAMAN GENEL BAŞKAN.DEĞİŞMELİ DE.BUNUN ARTIK BAŞKA YOLU YOK.YOKSA BİZ BATAKLIĞA DOĞRU SÜRÜKLENİYORUZ.YAKINDA BİZE BAŞBUĞUMUZDAN BİR DİĞER EMANET OLAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ DE KAPATILACAK.VE BİRİLERİ ÇIKACAK LİDERİ SAVUNACAK.ZOR GÜNDE BİRLİK OLALIM DİYE.YA BİZ YALAKAYIZ ZOR DURUMLARDAN ANLAMIYORUZ,BAŞARISIZLIĞI ZOR DURUM OLARAK GÖRÜP HALA BİRİLERİNE SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞIYORUZ;YA DA GERÇEKTEN İYİ NİYETLİYİZ. | ||