|
||
| Değerli üyelerimiz sitemize “alidagı” adı ile kayıtlı üye site içi özel mesajların bir kısmına aşağıdaki yazıyı göndermiştir. Siz değerli üyelerimize saygımızdan, sizlerden gizli bir şeyimiz olmadığından ve mazimiz hakkında hiç tavizimizin bulunmadığından dolayı rahatça bu yazılanları sizlerle paylaşıyoruz. Sizlere de ulaşan bu tür mesajlar olursa hiç çekinmeden iletişim bölümüne gönderiniz ya da sitede yayınlayabilirsiniz. Türk-İslam Ülküsüne Gönül Verenler; Anladığım kadarı ile Erciyes Zafer Kurultayı Sitesini açanlar MHP aleyhinde olan "eski ülkücüler". Kılavuzu karga olanların .... 500-800 bin kişinin toplandığı Kurultayı yüzlere indirmek onların enbüyük başarısı olacaktır. İngilizin oyunu "böl,parçala,yoket". Muhsin Yazıcıoğlunun, Tuğrul Türkeş'in arkasından gidenlerin başkada yapacağı bir şey yok. Az olun, siz olun. Sizede o yakışır. Başbuğun: Lider, doktrin ve teşkilat tartışılmaz sözü gerçek ülkücülere ve onun siyasi kuruluşu MHP'liler içindir. |
||
|
||
| Ne zaman eski ülkücü olduk yaaaaa.... Biz elbise miyiz, ayakkabı mıyız ki eskiyelim? | ||
|
||
| Biraz tutarlı olunuz… Tuğrul Türkeş şuan MHP Ankara milletvekili... “Kişi kendinden bilir işi” Herkesi kendimiz gibi görmeyi bırakalım… Anlamaya çalışalım… Diğer İnsanların da doğru düşünebileceklerini göz ardı etmeyelim... Bağımsız ve bağlantısız düşünmeyi bir deneyebilir misiniz? İngiliz ve ABD gözlüğünü çıkartırsak fotoğrafı çok net görürüz... Kılavuzunuzu değiştiriniz bence de burun sağlığınız için… Lütfen bilgilerinizi ve fikirlerinizi açıkça foruma yazınız… Bu formun yöneticileri ve üyeleri yürekli ve medeni insanlardan oluşmaktadır. Çünkü hepsi ABD, İngiliz ve bilmem ne uşaklığına karşı bulundukları yerde mücadele veren ülkücülerdir. Biz bu siteyi kurarken kendimizi açıkça reklamda edebilirdik… Ancak bu sitenin sahiplerinin tüm ülkücüler olmasını istediğimiz için adlarımızı kullanmıyoruz. Yinede aklında soru işareti olan arkadaşlarımız iletişim bölümüne yada foruma bu sorularını açıkça sorabilirler… Allaha emanet olunuz… |
||
|
||
| Aslında dikkate alınması, cevap verilmesi gereken bir mesaj değil ama "sinek küçüktür yine de mide bulandırır" icabı konunun aydınlatılmasında fayda vardır. Hangi aklı başında ülkücü "eski-yeni ülkücü" ifadelerini kullanır ki. Ülkücülük hayat tarzıdır bunun eskisi yenisi olur mu. Bir insanın böyle bir ifadeyi kullanması için ya bu camiadan uzak olması, ya da ham, cahil, ülkücü terbiyeden uzak olması gerekir. Birinci gruba sözümüz yok, eğer ikinci gruptan ise -ki büyük bir ihtimalle öyle- Lider-Teşkilat ve Doktrini iyi öğrenmesi gerekir. Haaa öncelikle Lider-Genel Başkan farkını iyi öğrenmelidir. Bunların aynı şey olmadığını bilmelidir. Liderin, bir fikri doktrin olarak sistemleştiren, o fikrin mektebi olan teşkilatları kuran ve nesilleri yetiştiren olduğunu, genel başkanların sadece Liderin bıraktıklarını devam ettirmekle mükellef olduklarını bilmesi, anlaması gerekir. Eğer anlayabilme kapasitesi varsa tabii. Belki bunları boşuna yazdım, belki bunlara muhatap olabilecek değerde biri bile değildir. Öyle ya Erciyes gibi bir dağ dururken belki kendisine benzettiği alidağı adıyla yazmış. 500-800 bin gibi bir ifade kullanmış. Sayısal çokluk Türk kültüründe, tarihinde hiç değerlendirilmemiştir. Kemiyet değil keyfiyet esas alınmıştır sayı sözkonusu olduğunda. Yani "sürü" özelliğinde bir kalabalık değil, teşkilatlı, nitelikli azınlık değerlidir. Mecliste 3 milletvekili varken çıkan mert, gür, yürekli ses, meclise ikinci parti olarak girildiğinde çıkarılamamıştır. Bunu eleştiri için söylemiyorum sadece sayısal çokluğun Ülkücü hareket için bir şey ifade etmediğini belirtmek için söylüyorum. Sayı kaygısı güdenler Kurultayı terk ettiğine göre, bu sene yapılacak kurultaya katılımın sayıca az ya da çok olması artık onları ilgilendirmemeli. Bir de kılavuz meselesi var. Herkes elbette mayasına uygun bir kılavuz seçmiştir. Sizi ve sizin gibileri kazanmak gibi bir çaba içinde değiliz. Eğer özünüzde birşeyler kalmışsa kılavuzunuz sayesinde kirlenmeyen ve o temiz kalmış yanınız bünyeye hakim olursa buyurun başüzre yeriniz var yoksa hadi var git yoluna... |
||
|
||
| Yazık diyorum başka birşey demiyorum. Çok yazık. Belki o üye Bahçeli'den parti içersinde koltuk bekliyodur. Olamaz mı sanki? | ||
|
||
aslında arkadasın dediği gibi cevap yazmaya değmezde sinek mide bulandıryor yine.tek cevabımız ona su olur o çok sevdiğin sana göre liderinle sana mutluluklar
|
||
|
||
| Başka cevap yazmıyım yazmıyım dedim ama yine de tutamadım kendimi. Yav kardeşim, lider tartışılmaz iyi hoş da. Bahçeli gibi bu davayı bitirmek için yapmadığı bırakmayan bir adamı nasıl tartışmayacaz. Benim elimde olsa tartışmam bile direk indiririm. Bu herif, aydın doğan ile yan yana poz vermekten çekinmemiş, hadep linin konuşmasını alkışlamış, dtp ile kardeş olmuş... ve daha bir sürü... Şimdi söylermisiniz herif davayı bitirecek, biz eleştirmeyecez öyle mi ? |
||
|
||
| Selamualeyküm Ülküdaşlar,daha önceleide yazdım.Lider-teşkiat-doktrin eleştrilmez.Bende diyorum ki niye eleştirilmez.Tabiki uluorta yerde eleştirilsn demiyorum ama:Lider bir fani,(nebi,resul deği)doktrin doğru yanları oalbilir ama bir faninin eseri,teşkilatta fanilerin meydana getirdiği bir çatı.İlahi olmayan her düşünce eleştirilebilinir bence,eleştiriden güzellikler doğar.İnancımızda müşavere yapmanın önemini bilmeyen yoktur.Sen eleştirilmekten niye korkuyorsun?madem ki yaptıkların doğruysa.kapalı kapılar arkasında pazarlıklar daha kolay yapılır.Bizler politikayı kendi çıkarımız için değil Ülkemiz ve milletimiz için düşünürüz yoksa şahsi çıkar için değil.Hekesin bildiğ bir söz var Işıktan kimlerin korktuğunu.Allahın nuru üzerinize düşsün. | ||
|
||
| neyı paylasamıyoruz arkadaslar?ulke elden gıdıyor hatta gıttı bıle .tek ses tek yurek olma zamanı.partı olarak ta sıvıl toplum kurulusları olarakta vatan soz konusu ıse gerısı teferruattır bılıncı ıle olaylara bakmak gerekır.sesımız gur olarak cıkacagına parazıt yapıyor.tabıı kımse de cıddıye almıyor.atalarımızın actıgı yoldan hedefe bolunmeden tek bır yurekmıscesıne kosmak hedefımız olmalı.ancak ankara nın sesını duyamamak bızlerı yaralıyor.bundan yararlanan da bellı kısıler ve kesımler oluyor.turkluk bılıncını kaybetmeden olaylara sagduyu ıle yaklasmamız vatanımızın yararınadır bunu unutmayalım.bolunmeden ,organıze olma bılıncıyle ,gozumuzu dort acarak ve de gecmısten ders cıkararak vatan mıllet ıcın cıkarsız dusunmelıyızsaygılarımla. | ||