|
||
| 3 AĞUSTOSTA ERCİYESTEYİZ. | ||
|
||
| YAZIKLAR OLSUN YETER ARTIK YETER BİDİRDİNİZ MHP Yİ YABENİM SEVDAMI GERİVE RİN YADA YADA ÜLKÜCÜLÜGÜ ÖLDÜRMEYİN HERKASİ KURULTAYA DAVET EDİYORUM BİR MARAŞLI ÜLKÜCÜ OLARAK |
||
|
||
| nerde büyük ülkücüler neden sesleri cıkmıyor kurultay nasıl olduda iptal oluyor bumu ülkücülük erciyes kurultayı ülkücülerin otagı neden mhp belediyelerinden ses cıkmıyor neden suskun kalınıyor kimse kırılmasın ya benim sevdamı gei verin yada cekin gidin yeter ardık yeter öldünüzmü be ya benim sevdami geri verin yada cekin gitin ükcülük bumu |
||
|
||
| Sevdiğiniz sevdalandığınız partinin kapısından içeri girdiğinizde selamınızı alan, sizi kucaklayan biri yoksa o parti sizin olamaz. Kurultayı partiler değil ülkücüler yaşatır. Yeterki partililer engel olmasın. | ||
|
||
| 1 2 3 agustosta erciyes tekir yaylasında buluşmak dilegiyle rabbe emanetsiniz | ||
|
||
| 2 AĞUSTOS |
||
|
||
| 2 ağustosta tekir yaylasında buluşmak dileğiyle ozan arifin aşağıda dediği gibi bütün benliğimle satırı satırına katılıyorum 06 ato 51 )sayğı ve sevğiler Ama geçen varmış varsa yazıktır, Gaflettense döner; zaten eziktir Gafletten değilse kanı bozuktur Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan. Kan bozuk olmazsa mazi satılmaz, Takım tutar gibi dava tutulmaz, Moda da değildir her yıl atılmaz Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan. OZAN ARİF |
||