Erciyes Türk Dünyası Kurultayı (Arşiv Ana sayfa) => ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE!

Konu: BU ORGANİZASYONUN MHP MUHALEFETİ HALİNE GETİTİRİLMESİNE KARŞIYIM

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4

DeliKurt07 11.07.2008 11:19:48
14 KERE GELDİM YİNE GELECEĞİM.
Hemde tek başıma değilim şu anda 35 kişiyiz ankaradan hareket edecek Gazililer. Sayı o güne kadar inanıyorumki katlanarak büyüyecek. AMA BU KURULTAYI MHP YÖNETİMİNE MUHALEFET YERİNE ÇEVİRRİP SIRTIMIZDAN KİMSEYİ NEMALANDIRMAYALIM diye düşünüyorum. Kurultayımızı her zaman olduğu gibi ÜLKÜCÜLERİN gövde gösterisi, hasret giderme günü, şarj olma ve istişare etme, ergenekondan yeniden çıkış toplantısı olarak kutlayalım
NOT: benimle gelecek arkadaşların çoğu hali hazırda ocak yöneticisi arkadaşlar.

BAŞKAN 11.07.2008 11:32:16
BU KURULTAYI MHP YÖNETİMİNE MUHALEFET YERİNE ÇEVİRRİP SIRTIMIZDAN KİMSEYİ NEMALANDIRMAYALIM diye düşünüyorum.

Bizlerde aynen katılıyoruz. Bizim tek bir hedefimiz var o da Ülkücülerin Birliği ve bütünlüğü…
İktidar da bizim Muhalefette… 

DeliKurt07 11.07.2008 11:37:41
ben kimse çin ÜLKÜCÜ olmadım bu benim dünya görüşüm hayat felsefem yaşam pınarım ÜlLÜKÜCÜ olduğum için oraya gidiyorum şunun bunun adamı olduğum için değil

bilgemete 11.07.2008 12:34:09
AMA BU KURULTAYI MHP YÖNETİMİNE MUHALEFET YERİNE ÇEVİRRİP SIRTIMIZDAN KİMSEYİ NEMALANDIRMAYALIM

Biz bu organizeyi yapmaya çalışırken kimseyi nemalandırmak ya da MHP yönetimine muhalefet olsun diye asla düşünmedik. Tek gayemiz ülkücüler olarak Başbuğumuzun emaneti olan Kurultayımızı devam ettirmek. Kimse başka bir anlam aramasın, ya da birilerine yamamaya kalkmasın. Bu durumdan vazife çıkarmaya kalkışanlar umduklarını bulamayacaklardır.

Seyyah 11.07.2008 12:39:33
Alıntı
Biz bu organizeyi yapmaya çalışırken kimseyi nemalandırmak ya da MHP yönetimine muhalefet olsun diye asla düşünmedik. Tek gayemiz ülkücüler olarak Başbuğumuzun emaneti olan Kurultayımızı devam ettirmek. Kimse başka bir anlam aramasın, ya da birilerine yamamaya kalkmasın. Bu durumdan vazife çıkarmaya kalkışanlar umduklarını bulamayacaklardır.

Eyvallah... Bu açıklamalar yüreğimize su serpiyor. Siyasi arenaların gladyatörleri uzak dursun ermeydanından. Gelip çirkinleştirmesinler Kurultay meydanını.

tckay1 11.07.2008 12:43:07
Türk Milliyetçileri nerede ve ne zaman. hangi şekilde hareket edeceklerini bilen genç bir beyin takımıdır. MHP bir araç ise. kişiler bu kurumlarda kalıcı değilse bizler sorumluluğumuzun bilincinde Başbuğumuzun emanetini sonsuza dek taşıyacağız. Hiç kimse bu oluşumu engelleme çabası içine girmemeli ve akıllı olmalıdır.

turkislamfedaisi 11.07.2008 13:26:05
Her zaman söyledim yine söylüyorum;
Bizim için tek kitap, tek bayrak, tek dava, tek parti... Ayrımcılığa yer yok!

tengiz 11.07.2008 14:37:30
Hemde tek başıma değilim şu anda 35 kişiyiz ankaradan hareket edecek Gazililer. Sayı o güne kadar inanıyorumki katlanarak büyüyecek. AMA BU KURULTAYI MHP YÖNETİMİNE MUHALEFET YERİNE ÇEVİRRİP SIRTIMIZDAN KİMSEYİ NEMALANDIRMAYALIM diye düşünüyorum. Kurultayımızı her zaman olduğu gibi ÜLKÜCÜLERİN gövde gösterisi, hasret giderme günü, şarj olma ve istişare etme, ergenekondan yeniden çıkış toplantısı olarak kutlayalım
NOT: benimle gelecek arkadaşların çoğu hali hazırda ocak yöneticisi arkadaşlar.

Arkadaş ben genel merke muhalifiyim.ve bu yönetimin izlediği siyaseti tasvip etmiyorum.Muhalefet olmak demek ne oluyor senin gözünde.Biz yunan'lımıyız yoksa pkk'lımıyız.45 yaşındayım.Ülkü ocak.bşk dahil 30 senedir MHP'nin her kademesinde bulunduk.MHP bizim ilk ve son kapımızdır.Birisi çıkmış davamızı yok etmeye çalışıyor bizler ona sahip çıkıyor yaşatmak için gece gündüz uğraş veriyoruz.Senin şimdi açıklamalarına bakın...

Sizin gibilerin sözlerine uysak bizde aynen chp gibi oluruz...bak arkadaş biz ülküdaşız...siz ülküdaşlığın ne olduğunu biliyormusunuz? devlet bahçelinin açıkladığı gibi ''yol arkadaşı değiliz'' ÜLKÜDAŞIZ...

Ülkücü,Ülkücüye kin garez beslermi.Sizler bu tengiz'in dünya ahiret gardaşı'sınız.Elbette Erciyeste bulaşacağız...KUCAKLAŞACAĞIZ...

Kimse ile bir hesabımız yok.bizim kinimiz ''VATAN,MİLLET,BAYRAK,DİN ''düşmanları iledir...

Ülkücüler mhp'^den uzaklaştırıldılar...Erciyes zafer kurultayı o bakımdan çok önemli...Orada Erciyes zafer kurultayını kutlamadan ziyade...

DARGINLIKLAR KIRGINLAR KÜSKÜNLÜKLER HASETLER SON BULACAK...

Erciyes ''VUSLAT GÜNÜ''olacak...

Ülkücülerin kardeşliği yeniden tesis olunacak,yeniden kucaklaşacağız.bizi birbirimizden ayırmaya çalışanlar,

ERCİYESTE GEREKLİ DERSİ ALACAKLAR...

NEFRET HASET SON BULSUN, HAREKET SEVGİ İLE DOLSUN, SARSILMAZ İMANI İLE TANRI ÜLKÜCÜ HAREKETİ KORUSUN

amin

yeniden türk milliyetçiliği olarak 3 mayısta erciyeste olacağız

T.T.K

BAŞKAN 11.07.2008 15:33:35
Biz Ülkücüler elbette birbirimizle kendi meselelerimizi İstişare edeceğiz. Elbette birimizin görmediğini diğeri görebilir. Farklı görüyor farklı düşünüyor diye kimse kimseyi kınamamalı. Birbirimizi dinleyip anlamaya çalışalım… 

mysTurk 13.07.2008 08:34:30
EVET BİZİM SAMİMİ NİYET VE BİNBİR ZORLUKLA TA URFADAN GELMEMİZDEN SİYASİ NEMA BEKLEYECEKLERİN KURULTAY ALANINDA HAKİMİYET KURMALARI ENGELLENMELİ.. GENEL BAŞKANLIK YARIŞINA GİRMİŞ HİÇKİMSEYE KONUŞMA HAKKI VERİLMEMELİDİR.

ERSOY 13.07.2008 09:22:31
Sayın Tengiz
sizn üslubunuzda çok sert ve ön yargılı, konuyu açan arkadaşın avukatı değilim elbette, ama arkadaşımız iyi niyetle düşüncesini yazmış. Ama siz kafanızdakini boşaltmak için "Sizin gibilere kalsa" diye devam ediyorsunuz. Bu tamamen bir haksızlık ve saldırıdır.

Kin den nefretten uzak duralım diyorsun ve ardından "sizin gibiler" diye devam ediyorsun.
YANLIŞ BEYİM YANLIŞŞŞ.

tengiz 13.07.2008 10:13:46
Ülküdaşım...erciyes zafer kurultayı olmak üzere,Bahçeli, MHP’nin tasfiye sürecini ilk olarak, “3 Mayıs Türkçüler Günü” nün adını  “Milliyetçiler günü”  olarak değiştirerek başlattı. Ve bu gün yapılan toplantıları asgariye indirdi. Bahçeli, ikinci olarak Alparslan Türkeş’in başlattığı ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Cumhurbaşkanı veya Başbakanı’nın himayesinde olmasına özen gösterdiği Türk Devlet ve Toplulukları Dostluk Kardeşlik ve İşbirliği Kurultayı’na engel çıkardı. Noel Baba Vakfı’na Tanıtma Fonu’ndan para verilmesini sağlayan Bahçeli, Türk kurultayı için ödenek tahsis etmedi. Başbakan Yardımcısı olarak yetki kendisinde idi. Bu engellemeye rağmen yapılan kurultaya ülkücülerin katılmasını önledi. Son kurultay, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın himayesinde yapıldı. Ona da karşı çıktı! Ardından yine Türkeş’in emaneti olan Ülkü Ocakları’nı kısmen kapattı. Bahçeli’nin asıl tasfiyesi, 57’nci hükümet döneminde partinin ideolojisi olan Türk Milliyetçiliğine aykırı, hatta Türkiye’ye büyük zararlar veren ekonomik ve siyası kararların, yasaların altına imzasını atması oldu. Ülke ekonomisi, ABD’nin gönderdiği Kemal Derviş’e emanet edildi, İMF’nin baskısıyla, Türk tarımını çökertecek 15 yasa, 15 gün içinde TBMM’den geçirildi.  Bu arada Bahçeli, milliyet ve milliyetçilik tanımını da değiştirerek, vatandaşlık bağını esas almıştı. Halbuki, Türk Milliyetçileri, Ziya Gökalp’tan beri bütün dünya Türklüğünü esas alan bir milliyetçilik geliştirmişlerdi.

Önümüzdeki dönemde MHP’nin adı ve amblemi değişirse kimse şaşırmasın! Zaten Türkiye’nin ekonomik, siyasi ve kültürel açıdan işgal edildiği bir dönemde, ülkücülerin sessiz kalmasını sağlayan Bahçeli, ülke gündeminin en gergin olduğu bir zamanda Meclis’te parti grubunda yaptığı haftalık konuşmasını bile iptal ederek, parti teşkilatlarına  “İlinizde herhangi bir gerginlik, olay çıkarsa o gün partiyi kapatın”  talimatı vererek, partiyi fiilen kapatmış durumdadır. Zaten Bahçeli, Meclis’te bulunduğu son dönemde ülkücülere göstermediği sevgi ve saygıyı, DTP’lilere ve Hasip Kaplan’a göstererek, hatta o gün birisi Osmaniye’den olmaz üzere teröre dört şehit verilmişken  “Meclis’in renklerini tamamlayalım” diyerek, MHP’yi MHP olmaktan tamamen çıkarmıştı. Bahçeli, “çiçek bahçesi” diyerek, Türkeş’in karşı çıktığı mozaik edebiyatını da parti felsefesi haline getirmişti.

Şimdi önümüzdeki bu gerçekler duruken,Bir takım ülkücü geçinen kişilerin bunları görmezden gelip ''DAVAMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ''diyebilen ülkücülere karşı tavır alınmasını elbette ben maksatlı ve yanlış buluyorum.Kızgınlığımı ise anlayacağınızı ümit ediyorum(elbette ön yargılı ve art niyetli değilsiniz)Bozkurtların partisini kapatma noktasına getiren insanlara ''gık yok''OZAN ARİF-ÜMİT ÖZDAĞ gibi ülkücülerin davalarına sahip çıkmasına karşılık ''erciyes muhalefet hareketi haline getirilmesin şeklinde başlık düşen arkadaşımıza elbette tepkim vardır.

Ey Türk Genci Milli Bilincin Her Daim Açık Olsun

Saygılarımla

yeniden türk milliyetçiliği(y-tm)

ERSOY 13.07.2008 10:21:55
Sayın Tengiz
Evvela saygılarımı sunuyor açıklamanız için teşekkür ediyorum.
Anlattığınız hususlarda hem fikirim. Bahçeliye muhalefete evet ama MHP Rahmetli BAĞBUĞUMUZDAN kalma bir emanet ve Türk milliyetçilerinin en kuvvetli örgütüdür.
Bu yüzden Emanete sahip çıkmak davaya hizmettir diyorum
Erciyeste buluşmak üzree
Saygılarımla...

tengiz 13.07.2008 10:38:36
MHP bizim ilk ve  son kapımızdır.

Davamıza karşı partimize teşkilatlarımıza karşı yapılacak saldırılarda YÜCE ALLAH'IN İZNİ İLE en ön safta olmaz isek

GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN

Amma...

Birilerinin artık ''KRAL .ÇIPLAK Demesi lazımdır

''Lider Teşkilat Doktirin'' nedir?

Lider dava için vardır.Lidere teşkilat doktirin adı altında bilinçsiz yorum yapanlara şunu söylemek istiyorum

''YAHU lider genel başkan her şeyi yapıyor ''gık'ınız çıkmıyor''madem lLİDERE,TEŞKİLATA-DOKTİRİNE sahip çıkıyorsunuız bu 3'lüden sadece neden ''LİDER sizin için (bizim açımızdan sadece mhp genel başkanı) ona sahip çıkıyorsunuzda...teşkilatlarımız kapanırken-davamız yok edilirken ona neden sesiniz çıkmıyor?

LİDER, Teşkilat için doktirin için vardır.Başbuğumuzun şu sözünü unutmayalım.Eleştirilemeyecek teK şey davamızdır'' demiştir...
Bu nedenle...

Ülkücü hareketin çizgisi bilim, birlik ve barıştır; Nefret haset son bulsun Hareket sevgi ile dolsun Sarsılmaz imanı ile Allah ülkücü hareketi korusun ...
diyoruz

ALLAHA EMANETSİNİZ EYY..YOLLARINA CAN KOYDUĞUM ÜLKÜ GÜLLERİ...

SELAM SİZLERE...

SELAM OLSUN ERCİYESE...

Yeniden türk milliyetçiliği(y-tm)

Saygılarımla

BAŞKAN 13.07.2008 12:11:54
SİYASİ NEMA BEKLEYECEKLERİN KURULTAY ALANINDA HAKİMİYET KURMALARI ENGELLENMELİ.. GENEL BAŞKANLIK YARIŞINA GİRMİŞ HİÇKİMSEYE KONUŞMA HAKKI VERİLMEMELİDİR.
Çok yerinde bir teklif bencede...

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4